Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

LSFB 7B019 EU cu 7 programe de spalare de la Hotpoint

LSFB 7B019 EU cu 7 programe de spalare de la Hotpoint
4 (80%) 2 vote[s]

Hotpoint Ariston LSFB 7B019 EUMasina de spalat vase LSFB 7B019 EU este un model destul de simplu al producatorului de electrocasnice Hotpoint-Ariston, caci nu are senzori de incarcare sau turbiditate, si afisaj electronic, insa are 7 programe de spalare si extra-optiunea de incarcare la jumate. Totodata spalarea ulterioara este posibila pe trei intervale de impi predefinite de 3/6/9 ore. Daca doriti o masina de spalat vase simpla, cu numar suficient de programe, iar restul nu prea conteaza, atunci acest model poate fi o alegere buna, mai ales ca are un pret destul de mic.

.

ALTE OPINII GASITI SI AICI DESPRE ACEST MODEL

 

Cele7 programe de spalare la Hotpoint Ariston LSFB 7B019 EU:

Eco: programul cu un consum de apa si energie scazuta, caci spala la 50°C insa timp de 130 de minute. In acest interval de timp va consuma 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica.
Intensiv: deoarece spala la temperaturi inalte, si durata chiar mai lunga decat cel eco, respectiv de 150 de minute, are un consum de 1.3 kWh de energie si 14 litri de apa. Nu este recomandat folosirea acestui program cand aveti si pahare sensibile in masina.
Normal: pentru incarcari cu rest de mancare normala, un program de 120 de minute, si consum de 13.5 litri de apa si 1.15 kWh de energie. Acesta este programul cel mai preferat de obicei.
Rapid: program denumit rapid, desi spala timp de 60 de minute, folosind 10.5 litri de apa si 0.95 kWh de energie. Este bine de stiut ca acest program nu are ciclu de uscare.
Delicat: pentru pahare si portelanuri delicate temperaturi si presiuni inalte, cu durata de 100 de minute, timp in care foloseste 10 litri de apa si 0.95 kWh de energie.
Express: mini programul de 40 de minute, cu 9 litri de apa si 0.85 kWh consum. Ca orice program scurt, nu are ciclu de uscare.
Prespalare: prespalare cu 4 litri de apa timp de 10 minute, si deoarece nu incalzeste apa consuma doar 0.01 kWh de energie.

Programele de spalare nu sunt complicate caci nu putem vorbi de senzori sau alte minunatii, Hotpoint Ariston LSFB 7B019 EU ofera insa extra-optiunea de incarcare la jumate, ceea ce este foarte important la o  masina de spalat vase, chiar daca este de o capacitate de 10 seturi (adica de 45 de cm in latime).
Cum am precizat si la inceputul articolului se poate programa spalarea pe 3 intervale, ceea ce in cele mai multe cazuri este suficient.

Hotpoint Ariston LSFB 7B019 EU este deci un model simplu, insa nu unul slab, la un pret destul de accesibil!

 

VEZI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *