Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

LSTB 6B019 incorporabilul de 10 seturi

LSTB 6B019 incorporabilul de 10 seturi
3.3 (65%) 28 vote[s]

Hotpoint LSTB 6B019Masina de spalat vase Hotpoint LSTB 6B019 este un moel complet incorporabil „slim” adica de 45 de cm latime, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, si o eficienta energetica de A+. Dispune de 6 programe de spalare, dintre care una Incarcare la Jumate (nu este o functie speciala separata, ci un program).
Acest model seamana foarte mult cu LTB6B019C care este fratele mai mare al lui, sau mai bine zis cel cu latimea de 60 de cm – diferenta dintre programele celor doua este ca a aparut programul de Incarcare la Jumate in locul programului Delicat.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII SI OPINII

 

Cele 6 programe de spalare la Hotpoint LSTB6B019:

Eco: cum neam obisnuit cu programele eco, si acesta are un timp foarte lung de spalare, de 3 ore, insa va folosi doar 10 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica.
Intensiv: cu 14 litri de apa si 1.3 kWh de energie consumati se vor spala vasele foarte murdare, cratite, oale si farfurii cu rest de mancare uscata.
Normal: Programul de 2 ore care necesita 13.5 litri de apa si 1.1 kWh de energie pentru spalarea articolelor cu nivel normal de murdarie
Express: programul de 40 de minute, fara uscare, care se realizeaz cu 9 litri de apa si 0.8 kwh de energie electrica
Prespalare: prespalare cu 4 litri de apa timp de 10 minute (desi vi se pare ca nu e important, il veti folosi zilnic)
Incarcare la jumate: deobicei e binevenit acest program, si mai bine cand e functie speciala -deci se poate folosi langa orice program. Acesta are un timp de functionare de 80 de minute, si va folosi 10.5 litri de apa si 0.95 kWh de energie

Si cam atat stie aces model, fara functii aditionale, chestii extra sau optiuni de spalare. Selectezi programul si speli – simplu 🙂
Insa nu trebuie sa uitam ca are program de incarcare la jumate, cat si prespalare – cele mai importante la o masina de spalat vase!

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *