Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

LTB6B019C cu oxigen activ

LTB6B019C cu oxigen activ
3.3 (65.71%) 7 votes

HOTPOINT LTB6B019CMasina de spalat vase Hotpoint LTB6B019C este un model mai simplu al acestui producator de renume la electrocasnice, fiind complet incorporabil, cu o latime de 60 de cm, si o capacitate de incarcare de 13 seturi. La o astfel de capacitate este ideal pentru familii de 4 persoane (care mai si gatesc si mananca si acasa), dar o recomand maiales celor care nu vor sa se complice cu multe functii speciale si setari aditionale.
Este foarte usor de utilizat, caci ai un buton de pornire, si un buton de selectarea programelor, deci si soacra sau bunica o poate opera. Are 6 programe de spalare care sunt chiar ok, si cam atat. Daca cauti manual la el sau descrieri de programe, probabil numai aici gasesti asa ceva.

 

ALTE DETALII SI OPINII GASITI SI AICI

 

Cele 6 programe de spalare la LTB6B019C :

Eco: programul care consuma putin, insa spala foarte mult, 3 ore si 10 minute. Va consuma 11 litri de apa si 1.05 kWh de energie electrica.
Intensiv: Programul intensiv care spala la temperaturi foarte inalte de 70°C pentru a indeparta chiar si murdaria uscata. Programul are o durata de 2 ore si 30 de minute, insa atentie caci acesta consuma destul de mult…
Normal: programul cu spalare normala, de doua ore, probabil cel mai indicat pentru spalarile zilnice, cand nu avem oale foarte murdare, insa avem o cantitate de murdarie consistenta.
Delicat: programul care spala la o temperatura si presiune mai mica, ideal pentru articole din portelan, pahare, cristale. Programul are o durata de 90 de minute.
Express: o spalare foarte rapida de 40 de minute, cand vrem sa spalam articole recent utilizate. Atentie insa, caci nu are faza de uscare (acest lucru este firesc la programele scurte)
Prespalare: desi multe modele de top nu mai au acest program, e miniprogramul care o veti folosi foarte mult, caci nu vreti sa se usuce murdaria pe farfuriile din masina, sau poate fi folosit ca o prespalare, inmuiere. Programul tine doar 10 minute, si nu incalzeste apa, deci consuma undeva la 0.01kWh de energie.

Si cam atat despre Hotpoint-Ariston LTB6B019C, mai putem aminti ca are un nivel de zgomot de 49 dB, iar despre faza cu OxygenActiv… eu personal cred ca e mai mult marketing in faza asta, ei spun ca : Cu ajutorul dispozitivului cu oxigen activ, moleculele de oxigen activ sunt eliberate in interiorul masinii de spalat vase.
Oxigenul activ este foarte eficient asupra moleculelor mirosurilor neplacute. Oxigenul activ reactioneaza cu substantele volatile din mirosuri, oxidandu-le si neutralizand mirosurile….

 

VEZI AICI PRETUL LA CARE SE VINDE ACEST MODEL

Salvează

2 Responses to LTB6B019C cu oxigen activ

  1. Pingback: Incorporabilul LTF8B019 cu 8 programe de spalare | Masina de spalat vase

  2. Pingback: LSTB 6B019 incorporabilul de 10 seturi | Masina de spalat vase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *