Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Micutul LSTF 9B116 insa foarte inteligent

Micutul LSTF 9B116 insa foarte inteligent
3.2 (64.62%) 13 vote[s]

Hotpoint LSTF 9B116Desi pare o masina de spalat vase ca oricare alta – doar poate ca nu e foarte ieftin – Hotpoint LSTF 9B116 este un model foarte reusit din mai multe punte de vedere : are un numar foarte mare de programe – 9 mai precis (dintre care doua cu autodetectarea nivelului de murdarie), si totodata functii speciale care chiar sunt benefice, precum: incarcare la jumate, tablete multifunctionale, programare intarziata.
Toate aceste caracteristici, pe langa faptul ca are o capacitate de incarcare de 10 seturi, 45 de cm in latime, eficienta energetica A+ il fac unul dintre cele mai bune masini de spalat vase complet incorporabile Hotpoint de 10 seturi.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI PRET GASESTI AICI

 

Cele 9 programe de spalare la LSTF 9B116 :

Eco: cu un consum de apa de doar 9 litri si 0.83 kWh de energie, este cel mai eficient program dupa criteriul de eficienta energetica, insa ca si toate programele de spalare eco si acesta are nevoie de mult imp: 3 ore.
Auto intensiv: un program cu spalare intensiva la temperaturi foarte inalte, insa are senzor de turbiditate, care regleaza consumul de apa si temperatura acestuia. Timpul va varia intre doua ore si 20 de minute si 3 ore, iar consumul de apa intre 12 si 14 litri. Si consumul energetic poate fi intre 1.2-1.4kWh.
Auto Normal: tot un program cu senzori, insa pentru incarcari cu murdarie normala, timpul de spalare va varia intre 100 de minute si 140 de minute, iar consumul de apa intre 13.5-14.5 litri.
Delicate: o spalare de 100 de minute pentru articole sensibile la jet puternic de apa si temperaturi inalte, va folosi doar 9 litri de apa si 0.85 kWh de energie.
Express: o spalare rapida de 25 de minute, insa fara uscare. Consumul e mic, de 8 litri de apa si 0.45 kWh de energie.
Somn Usor: un program foarte lung, de 3 ore si 30 de minute, caci se spala cu o putere scazuta pentru a fi cat mai silentios. Astfel nivelul de zgomot va fi de doar 44dB, fiind ideal pentru spalarile cand dormiti, sau aveti musafiri. Va avea nevoi de 13 litri de apa si 0.85 kWh de energie.
Prespalare:nelipsita prespalare cu 4 litri de apa timp de 10 minute
Scurt: un program mai scurt pentru nivel normal de murdarie. 15 litri de apa, 1.1 kwh de energie consumati, iar timpul de spalare este de 80 de minute.
Ultra Intensive: Daca aveti nevoie de o spalare ultra-intensiva, atunci sigur veti fi bucurosi ca exista acest program (nu prea exista la alte marci), insa evident consumul lui este ridicat. In aproximativ trei ore de functionare are nevoie de 17 litri de apa si 1.45 kWh de energie.

ALTE DETALII AICI

Hotpoint LSTF 9B116 are toate programele la care ne putem gandi, si chiar doua cu senzori de incarcare, plus cel de noapte si ultra intensiv, insa are si functii speciale care ne vor ajuta si mai mult:
Incarcare la jumate: la Hotpoint incarcarea la jumate inseamna spalare pe un singur cos, care se selecteaza.
Tablete multifuntionale: cand se folosesc detergenti de acest tip
Programare intarziata: la trei valori predefinite de 3-6-9 ore.

Totodata se afiseaza timpul ramas din spalare, insa fiind complet incorporabil, acesta nu se mai vede cand e inchisa usa.

Cu numarul mare de programe, functiile aditionale Hotpoint LSTF 9B116 este un model foarte bun si are un raport bun de pret/calitate.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Salvează

One Response to Micutul LSTF 9B116 insa foarte inteligent

  1. Ionut says:

    Buna seara! Am achizitionat modelul acesta (9B116C), am folosit cu succes de cateva ori insa acum, dupa ce selectez programul si inchid usa, face un sunet ca si cum ar aspira apa si cand deschid usa, apare 5 pe ecran (indiferent de program) iar ledul de on/off palpaie. Asta se intampla la cateva minute dupa ce ii dau drumul. Oare care e problema?
    Va multumesc pt ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *