Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Minunatul Hotpoint HFO3T222WG cu noua programe de spalare

Minunatul Hotpoint HFO3T222WG cu noua programe de spalare
3.2 (63.08%) 13 vote[s]

Masina de spalat vase Hotpoint HFO3T222WG este una din cele mai bune masini de spalat vase indenpendente cu o capacitate de 14 seturi si o eficienta energetica de A++, daca ne uitam atat la pretul pe care il are, cat si la numarul de programe si optiuni pe care le ofera.
Daca cautati acest model pe site-ul oficial Hotpoint, nu e de gasit, caci acesta are o codificare total diferita 🙂 Trebuie mentionat deja la inceput, ca are si senzori, deci sunt prezente trei programe la care consumul de apa/curent respectiv durata de spalare poate varia in functie de nivel de incarcare si murdarie.

 

ALTE DETALII TEHNICE POTI GASI SI AICI

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturile de spalare la Hotpoint HFO3T222WG :

Eco: programul cel mai ecologic, finnd recomandat pentru incarcari cu rest normal de murdarie. Este programul tipic, pentru consum mic de energie, deci spalare la 50°C si o perioada mare de rulare, respectiv 190 de minute in cazul de fata. Insa va sonsuma doar 0.93 kWh de energie si 9 litri de apa, consum cu care obtine clasa de A++.
Auto Intensiv: este programul dedicat vaselor, oalelor, farfuriilor cu grad ridicat de murdarie, deoarece se va spala la 65°C si la o presiune ridicata. Insa, se va detecta gradul de murdarie si cantitatea articolelor din masina si se va regla consum de apa in intervalul a 14-17 litri, deci si consum energetic variabil, in intervalul a 1.5-1.85 de kWh. Durata totala a programului va fi intre 180 si 120 de minute.
Auto Normal: pentru incarcari cu rest normal de murdarie, insa o spalare la care iarasi se tine cont de gradul de murdarie si de incarcare detectata. Spalare se efectueaza la 55°C, insa consumul de apa va fi intre 14.5 si 16 litri iar cel energetic intre 1.15-1.3 kWh. Durata programului va varia intre 150 si 90 de minute.
Auto Rapid: chiar daca e denumit spalarea rapida, acesta poate sa tina si 150 de minute, insa nu mai putin de 90 de ninute, si spala la 50°C. Va consuma cel mult 14.5 litri de apa si minim 13 litri, pe langa 1.15-1.25 kwh de energie electrica. Este ideal pentru incarcari cu rest minim de murdarie, sau incarcari cu rest recent de murdarie.
Express: spala doar timp de 30 de minute, la 50°C. Va consuma 9 litri de apa si 0.5 kWh de energie. Acest program nu are ciclu de uscare.
De noapte: aceste programe denumite silentioase sau de noapte spala la 50°C si la o presiune scazuta, pentru a avea un nivel de agomot cat mai mic. Insa tin foarte mult 210 minute la Hotpoint HFO3T222WG. Insa pe tot acest timp, deoarece spala la o temperatura destul de joasa, va avea un consum energetic de doar 1.15 kWh si 15 litri de apa.
Dezinfectare: desi este un program de doar 100 de minute, deoarece spala la temperatura de 65°C are un consum de 1.3 kWh de energie electrica.
Prespalare: o prespalare timp de 12 minute, cu 4.5 litri de apa la temperatura de admisie. Deoarece nu incalzeste apa, consumul de energie este minim, de 0.01 kWh. Este recomandat pentru a preveni uscarea resturilor, daca nu se ruleaza un program normal de spalare, pentru prevenirea mirosului in aparat, sau inmuierea resturilor uscate.
Autocuratare: desi nu e program de curatare a vaselor, este un program separat insa pentru curatarea masinii si a filtrelor, insa cu detergent special pentru acest scop. Acesta ruleaza timp de 50 de minute, va folosi 8 litir de apa, care va fi incalzit la temperatura de 65°C.

 

 

ALTE REVIEW-URI SI OPINII POT SA APARA SI AICI

 

Extra-optiunile care pot fi de mare ajutor in anumite situatii si care sunt prezente pe Hotpoint HFO3T222WG :

Zone Wash 3D este zona speciala sub cosul inferior, cu bratele speciale de stropire (fixe), care ne vor ajuta sa economisim energie, daca e folosit cu programul normal, sau sa obtinem rezultate de curatare excelente la vase, oale foarte murdare cand este folosita alaturi de programul intensiv.
Turbo: putem reduce considerabil durata programelor intensiv si normal, fara a fi afectate rezultatele finale.
Tablete: daca folosim detergenti de acest tip, se va optimiza mai ales cilul de clatire si uscare, pentru a avea rezultatele dorite.
Pornirea programabile este si ea prezenta, in intervalul a 30 de minute – 24 de ore.

Simplele chestii precum blocare taste, afisare timp ramas din spalare, afisare timp ramas pana la pornire sunt prezente, caci HFO3T222WG este un model foarte aproape de modele high-end.

VERIFICA REDUCEA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *