Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul slim Hotpoint LSTF 7B019 cu 7 programe de spalare

Modelul slim Hotpoint LSTF 7B019 cu 7 programe de spalare
3.4 (68.57%) 21 vote[s]

Hotpoint LSTF 7B019Hotpoint LSTF 7B019 este un model ideal pentru cei care nu au prea mult spatiu in bucatarie sau nu au posibilitatatea de a incorpora o masina de 60 cm, caci acesta ocupa in latime doar 45cm, avand o capacitate de 10 seturi (maxim ce a fost atins pana acum de producatori la astfel de latime) sau nu au o familie numeroasa, caci daca vorbim de o familie de 2-3 persoane o masina de spalat vase de 15 seturi este prea mare, nu il umpleti decat la 3 zile… Cele 7 programe de spalare pe care le are sunt suficiente cam pentru orice ocazie, poate ca la pretul pe care il are deja ar fi fost binevenita un program cu autodetectare, insa cele 3 extra optiuni de spalare reusesc sa umple acest neajuns.

ALTE OPINII AM GASIT DESPRE ACEST MODEL SI AICI

 

Cele 7 programe de spalare la Hotpoint LSTF 7B019 alaturi de durata si consum:

Eco : programul dupa care se obtine si clasa de energie electrica, A+ in cazul nostru, cu un consum de 10 litri de apa, si doar 0.83 kWh de energie, caci se spala la 50 de grade, insa o perioada lunga de timp, mai precis 3 ore.
Intensiv: ideal pentru vase si oale foarte murdare (nu recomand sa aveti in masina si portelan sensibil la temperaturi inalte) caci se spala la 70°C , folosind in total 14 litri de apa in cei 150 de minute cat dureaza acest program. Deoarece spala la temperaturi inalte este normal fatpul ca consuma si cel mai mult, 1.3 kWh de energie.
Normal: pentru vase, oale si farfurii cu nivel normal de murdarie, un program lung de doua ore, timp in care foloseste 13.5 litri de apa si 1.1 kWh de energie. In cele mai multe cazuri spala la fel de bine ca si programul intensiv!
Fast: desi il numesc ca fiind rapid, are o durata de o ora, timp in care foloseste 10.5 litri de apa si 0.95 kWh de energie. Atentie insa caci acest program nu are uscare!
Delicat: program special entru pahare si portelanuri sensibilie la temperaturi si presiunea apei foarte mari, avand o durata de 100 de minute, timp in care consuma 10 litri de apa si 0.95 kWh de energie.
Express: un mini program de doar 25 minute, folosind 8.5 litri de apa si 0.5 kWh de energie, un program de spalare fara uscare
Inmuiere: sau prespalare, care timp de 10 minute prespala cu 4 litri de apa. Deoarece nu incalzeste apa consumul energetic este infim, de 0.01 kWh. Acest program este foarte important, mai ales daca seara de exemplu puneti farfurii si oale in masina, si nu le spalati in acesi zi.

Am vazut ca avem destule programe, pentru un model „mid-level”, care sunt plusate cu 3 extra-optiuni :
Incarcare la jumate: daca aveti putine articole in masina folositi aceasta optiune alaturi de programele despalare, astfel masina va consuma mai putina apa, deci si energie electrica. Atentie insa caci la Hotpoint incarcare la jumate inseamna spalare separata pe un cos (inferior sau superior), deci nu in toata masina.
Tablete multifunctionale: cand utilizati astfel de detergenti se optimizeaza rezultatele spalarii si uscarii
Pornire intarziata: se poate amana inceperea pornirii programului intre 1 si 12 ore

Hotpoint LSTF 7B019 are un pret care reflecta calitatea produsului din plin, depinde de dvs daca luati un model slim, sau unul mare de 15 seturi…

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET LA ACET MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *