Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Semiincorporabilul LUF 8m132

Semiincorporabilul LUF 8m132
4.1 (82%) 10 vote[s]

LUF 8m132 X EUMasina de spalat vase Hotpoint LUF 8m132 X EU este una dintre cele mai avansate modele la categoria semiincorporabile de capacitate mare. Ce inseamna semiincorporabil? Masina de spalat vase poate fi incorporat in mobila de bucatarie, insa panoul de comanda va ramane vizibil, deci nu toata usa va fi acoperita. Pentru unii e un lucru bun (se vede timpul ramas de spalare, faza in care se afla spalarea, si si comenzile sunt la indemana) pentru o alta categorie de persoane nu e un lucru util (nu vor sa se vada nimic din aparat).

Hotpoint LUF 8m132 X EU face parte din gama superioara a acestui producator, avand 3 programe speciale(auto) de spalare care detecteaza nivelul de murdarie si regleaza temperatura apei, cantitatea folosita si timpul de spalare, din cele 8 programe. Totodata are o eficienta energetica de cel mai inalt nivel de A+++, panou de comanda Touch, si functii speciale care pot completa programele de spalare.

 

VEZI MAI MULTE DETALII SI PARERI AICI

 

 

Cele 8 programe de spalare la Hotpoint LUF 8m132 X EU :
Eco: programul de spalare care are un consum scazut de energie de 0.83 kWh, si va folosi doar 9 litri de apa, insa are o durata foarte mare, de 3 ore si 10 minute. Daca timpul lung de spalare nu va deranjeaza atunci acest program este cel mai prietenos cu buzunarul Dvd
Auto Intensive: un program intensiv pentru tigai, oale, cratite foarte murdare si cu murdarie uscata, insa care va detecta cantitatea de murdarie, si is va regla consumu de apa intre 14 si 15.5 litri, respectiv 1.4-1.7 kWh de enegie, precum si durata intre 2 ore si 3 ore.
Auto Normal: Programul cel mai eficient pentru spalarile zilnice pentru farfurii etc.. cu nivel normal de murdarie, si acest program are senzori de turbiditate, astfel programul are o durata de minim 90 de minute si maxim 150 de minute, consuma 14.5-16.0 litri de apa si 1.15-1.3 kWh de energie
Auto Fast: programul auto scurt, pentru incarcari cu nivel redus de murdarie, si fara uscarea acestora. Programul va avea un timp de spalare de maxim 80 de minute.
Duo Wash: spalare cu nivel diferit de presiune a apei pe cele 2 cosuri de spalare, delicat in cosul superior pentru pahare, si intensiv in cosul inferior. Are o durata de exact 2 ore, este programul cu cea mai mare sete de apa: 18 litri, si consuma 1.25 kWh de energie.
Delicate: pentru pahare si portelanuri sensibile la temperaturi inalte si presiuni inalte.
Express 30: o spalare foarte rapida de 30 de minute (fara uscare), folosind 9 litri de apa si 0.5 kWh de energie
Prespalare: desi multi producatori nu mai au in lista lor de programe, este una din cele mai folosite „programe”. O prespalare cu 4.5 litri de apa timp de 12 minute.

Si pe langa numarul mare de programe de spalare Hotpoint LUF 8m132 X EU  ofera functii aditionale precum :
Programare intarziata in intervalul de 1-24 de ore;
Extra uscare – pentru o uscare mai eficienta (se foloseste apa mai fierbinte in ultima faza de clatire);
Tablete multifuntionale (cand se folosesc detergenti de acest tip)
Zone wash – pentru o spalare doar pe un nivel (cosul de sus sau cel de jos), un fel de incarcare la jumate, insa aceata optiune este numai pentru programle intensiv si normal.

Hotpoint LUF 8m132 X EU este un model semiincorporabil de toata frumusetea (vorbim de spre programele de spalare, optiuni, capacitatea de 14 seturi, control touch etc…) singurul lucru care va poate impiedica in achizitia lui este pretul.

 

VEZI OFERTA LA PRET REDUS AICI

Salvează

2 Responses to Semiincorporabilul LUF 8m132

  1. munteanu says:

    Am cumparat aceasta masina de la EMAG si nu am manual in limba Romana

  2. munteanu says:

    Va rog trimiteti la adresa munteanuluk@yahoo.com manualul in limba romana pentru LUK8M132X EU. MENTIONEZ ca am achizitionat aceasta masina de la E MAG si nu are instructiuni in limba Romana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *