Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Superbul Hyundai DTB 656 DG8 de 6 seturi

Superbul Hyundai DTB 656 DG8 de 6 seturi
3.5 (70.77%) 26 vote[s]

hyundai-dtb-656-dg8Inainte sa intram in detaliile despre programele care le ofera Hyundai DTB 656 DG8, ii felicitam pe cei de la Hyundai pentru look-ul exceptional cu care au inzestrat acest model. Cei mai multi producatori, la masinile de spalat vase cu capacitate mica nu sunt interesati de design, insa de acum incolo cred ca si ei trebuie sa tina pasul, caci pana in momentul de fata, DTB 656 DG8 este cel mai elegant din categoria de 6 seturi. Avem deci patru butoane de tip Touch, insa avem si afisare timp ramas din spalare, sau pana la inceperea programului, dar si afisarea programului selectat, sau eventualelor erori(gen lipsa sare sau agent de clatire).

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL  

 

Si nu numai ca arata bine, dar si la programe sta bine Hyundai DTB 656 DG8, caci desi e micut, are 6 programe de spalare:

Intensiv: spalare intensiva la 70°C si clatire la 70°C, special pentru murdarie uscata sau oala, tigaie, etc… Are o durata de 145 de minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 0.94 kWh de energie electrica.
Normal: program cu o spalare normala, cu rest de murdarie in cantitate medie, o spalare la 60°C, si clatire la 70°C. Are o durata de 125 de minute, cu un consum de 8.4 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.
Eco: programul dupa care se obtine si clasificarea energietica, A+ in cazul de fata, cu spalare la 50°C. Are o durata de 170 de minute, cu un consum de 7 litri de apa si 0.61 kWh de energie electrica.
Pahare: o spalare delicata la temperatura de 45°C si clatire la 60°C, ideal pentru pahare si portelanuri sensibile ta temperaturi inalte. Are o durata de 75 de minute, cu un consum de 6.8 litri de ap si 0.48 kWh de energie electrica.
1 ora: daca il folosim imediat dupa ce mancam, va fi programul cel mai iubit, caci in doar 60 de minute efectueaza o spalare la 65°C si clateste la 50°C. Consuma 6.8 litr de apa si 0.55 kWh de energie electrica.
Rapid: o spalare scurta la 40 °C, urmat de doaua clatiri. Consuma 6 litri de apa si 0.3 kWh de energie electrica in cei 30 de minute.

panou-hyundai-dtb-656-dg8Cele 6 programe sunt suficiente, iar daca vorbim de extra-optiuni, Hyundai DTB 656 DG8 ofera Programare intarziata, in intervalul 0-24 de ore si Child Lock.
Chiar daca la modelele cu capacitati de peste 9 seturi aceste extra-optiuni devin obisnuite, cel putin la modelele din clasa mijlocie, la cele de 6 seturi nu prea se regasesc. Deci pe langa look-ul exceptional, este si cel mai „dotat” model din clasa lui.
Evident, pretul este peste celelalte modele de 6 seturi, insa si ofera mai mult…

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Salvează

Salvează

Salvează

6 Responses to Superbul Hyundai DTB 656 DG8 de 6 seturi

 1. Laurentiu Dinu says:

  Manualul in limba romana lipseste desi se vinde in romania.

 2. Nicu says:

  Vreau sa stiu daca, pot sa o cuplez direct la reteaua de apa. Stau la bloc si reteaua de apa are 7atm.

 3. Paul says:

  Din ce material este carcasa?
  Usa este din sticla neagra sau metal/plastic vopsit.

 4. Musca Corina says:

  Ce dimensiuni are acest produs?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *