Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Indesit TDFP 57BP96 EU cu sapte programe si incarcare la jumate

Masina de spalat vase Indesit TDFP 57BP96 EU este un model independent, cu o capacitate de 14 seturi, care desi nu face parte din categoria modelelor Indesit-Whirlpol care au si senzori, va oferi la un pret destul de mic sapte programe de spalare si doua extra-optiuni! Luand in considerare si faptul ca are o eficienta energetica de A++, acest model poate fi o alegere ideala pentru multi.

Citeste descreierea completa

Indesit DISR 57H96 Z cu doua programe automate

Masina de spalat vase Indesit DISR 57H96 Z este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, si o eficienta energetica buna de A++. Asa cum suntem obisnuiti cu modelele Indesit (Whirlpool) acestea au un numar destul de mare de programe, 7 in cazul de fata, dintre care doua sunt de tip Auto. Aceste doua programe sunt un pic diferite de cele regasite la alti producatori, deoarece temperatura de spalare e fixa, insa durata de spalare varieaza intre-un interval foarte mare.

Totodata vom regasi si extra-optiunea de incarcare la jumate, insa pe modul tipic Indesit, de alegerea cosului incarcat 🙂

Citeste descreierea completa

Indesit DSR57H96Z cu 7 programe

Masina de spalat vase Indesit DSR57H96Z este un model independent, cu o latime de 45 de cm si cpaacitate de incarcare de 10 seturi, oferind un numar de sapte programe de spalare, si 3 extra-optiuni.
Avand o eficienta energetica buna, respectiv A++, acesta va consuma doar 0.74 kWh de energie electrica in programul Eco. Din pacate pe site-uri apare sub acest cod, insa codul bun este DSR 57H96Z, si probabil de aceea nu gasiti nimic relevant la cautari.

Citeste descreierea completa

Indesit DIFP 8T94Z sau mai bine zis DIFP 28T9 A

Masina de spalat vase Indesit DIFP 8T94Z este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 14 seturi, si o eficienta energetica de A++. Acesta model are diferite denumiri, ba chiar si pe site-uri gen Emag am vazut sub aceasta denumire, dar in poza apare Indesit DIFP 28T9 A
Daca nu prea sunt multe de zis la extra-optiuni, avem un numar de 8 programe de spalare, care ne ajuta in aproape orice situatie. Doua din acestea programe sunt cu detectarea nivelului de murdarie, si reglarea consumurilor si a duratei.

 

Citeste descreierea completa

Indesit DISR 16 M19 de 10 seturi

Masina de spalat vase Indesit DISR 16M19 este un model complet incorporabil „slim”, adica de 45 de cm, si o cpaacitate de incarcare de 10 seturi. Acest model nu este varf de gama, insa ofera 6 programe de spalare, si are un pret destul de mic.
Prea mult nu pot vorbi despre alte detalii tehnice, in afara de programele de spalare, caci putem selecta dintre acestea, si cam atat. Buton de pornire aparat, buton de selectare program si atat.

Citeste descreierea completa

Totul despre micutul Indesit ICD661

Indesit ICD661Indesit ICD661 ca si modelul ICD661S este o masina de spalat vase micuta, adica de 6 seturi, avand o inaltime de doar 44cm, si latime de 55cm (este unpic mai mare ca un cuptor de microunde). Aceste tipuri de masini de spalat vase sunt ideale doar pentru maxim 2 persoane, sau 3 daca nu prea se gateste acasa, si mancarurile principale se consuma la job, gradinita, etc. Daca sunteti o familie de 3 persoane, va sfatuiesc sa luati un model de cel putin 9 seturi (cele de 45 cm latime) sau si mai mare.
Indesit ICD661 are un numar destul de mare de programe de spalare, 6 la numar, si ceea ce este foarte important este ca si programul de prespalare se regaseste printre ele. Totodata avem posibilitatea de spalare intarziata (sa inceapa spalarea mai tarziu) la 2-4-8 ore.

Citeste descreierea completa

Modelul slim argintiu Indesit DSR 57M19 A S cu numar mare de programe si afisaj digital

indesit dsr 57m 19 A S     Indesit DSR 57M19 A S (este si in alb, fara litera S la sfarsit )desi pare un model entry level, de departe nu este asa, el este undeva la mid level, foarte aproape de cele profesionale (nu trebuie sa uitam ca are doar 45 de cm, si deobicei la aceste modele nu e concurenta mare la cele profesionale)
Exteriorul modelului este argintie (arata mai bine decat modelele inox), are capacitate maxima ce se poate atinge la aceasta latime:10, si un numar mare de programe de spalare:7.
Singura intrebare care ramane, de ce are acest pret destul de mic ?

Citeste descreierea completa

DFG 26B1 EU cu 13 seturi si 6 programe de spalare de la Indesit

indesit dfg 26b1     Indesit DFG 26B1 EU este o masina de spalat vase de capacitate mare, 13 seturi la 60 de cm latime, care ofera cam tot ce trebuie sa aiba o  MSV „mid level”.
Are 6 programe de spalare bine gandite, dar totodata functii aditionale care chiar sunt de folos, cum ar fi incarcare la jumate, si programare spalare intarziata.
Citeste descreierea completa

DIF14B1 modelul complet incorporabil de 13 seturi de la Indesit

indesit_dif_14_b1     Indesit DIF14B1 este singurul model incorporabil al acestui producator, evident in momentul de fata (febr 2015), care ca si modelele independente, este una de baza, fara functii aditionale, tehnici de spalare inovatoare si nici nu aduce nimic nou pe acest segment.

DIF14B1 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi la o latime de 60 cm, si o clasa energetica de A+.
Citeste descreierea completa

DFG 15B10 EU cu capacitate de 13 seturi

indesit dfg 15b10     DFG 15B10 EU este fratele mai mare la DSR 15B1, cele doua masini avand aceasi caracteristici tehnice, si programe de spalare, singura diferenta fiind latimea si capacitatea de incarcare a celor doi, si evident si consumul de apa/energie.

Indesit DFG 15B10 EU are si el cinci programe de spalare, insa pe langa aceste programe nu mai are alte optiuni sau tehnici avansate de spalare, fiind un model de baza, la care selectam programul si apasam butonul Start.
Citeste descreierea completa

DSR 15B1 cu o latime de 45 cm si o capacitate de 10 seturi

indesit dsr 15b1     Indesit DSR 15B1 este singurul model de 45 cm (in momentul de fata) a producatorului, are o capacitate mare de 10 seturi, 5 programe de spalare si o clasa energetica A+.
Modelul este una „de baza” daca ne uitam la optiunile pe care le ofera pe langa cele 5 programe de spalare.
Citeste descreierea completa

Micutul ICD661S de 6 seturi pentru cei care nu au loc

indesiticd661Indesit ICD661S este o masina de spalat vase micuta, de doar 6 seturi, care poate fi pus linistit si pe blatul din bucatarie, daca nu mai avem alt loc, caci ocupa cu putin mai mult loc ca un cuptor cu microunde.

MSV-urile cu 6 seturi devin din ce in ce mai cautate, caci sunt ideale pentru cei care locuiesc singur, sau sunt 2 persoane, si mai ales daca nu gatesc prea des acasa.

Citeste descreierea completa