Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

DIF14B1 modelul complet incorporabil de 13 seturi de la Indesit

DIF14B1 modelul complet incorporabil de 13 seturi de la Indesit
3.8 (75%) 4 votes

indesit_dif_14_b1     Indesit DIF14B1 este singurul model incorporabil al acestui producator, evident in momentul de fata (febr 2015), care ca si modelele independente, este una de baza, fara functii aditionale, tehnici de spalare inovatoare si nici nu aduce nimic nou pe acest segment.

DIF14B1 este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi la o latime de 60 cm, si o clasa energetica de A+.

 

VEZI AICI MAI MULTE DETALII

Cele 4 programe(destul de putin) de spalare pe care le are modelul DIF14B1:

Eco: cel mai eficient progran din punct de vedere a consumului. Desi are o durata mare de 3 ore si 10 minute, consuma doar 11 litri de apa in total si 1.04 kWh de energie electrica

Intensive: un consum de 1.7kWh si 16.5 litri de apa pentru un program de 2 ore si 30 de minute pentru a spala oale, vase foarte murdare sau cu murdarie uscata. Nu este recomandat la spalarea articolelor sensibile.

Normal: pentru spalare zilnica, un program care are o durata de 2 ore, consumand 16 litri de apa si 1.4kWh de energie electrica

Prespalare: o prespalare dimp de 10 minute cu 4 litri de apa si un consum de 0.01kWh de energie electrica.

Altceva nu prea se poate zice despre acest model, deoarece nu ofera optiuni de spalare precum incarcare la jumate, programare intarziata, Multitab, sau tehnologii inovatoare… Pentru a folosi aparatul nu trebuie sa ai cunostiinte despre toate inovatiile si extra optiunile din domeniu, caci trebuie doar sa alegi programul de spalare si sa apesi butonul Start!

 

PRETUL ACTUAL SI MAI MULTE DETALII GASESTI AICI

Salvează

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *