Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Indesit DISR 16 M19 de 10 seturi

Indesit DISR 16 M19 de 10 seturi
1.8 (36%) 5 vote[s]

Masina de spalat vase Indesit DISR 16M19 este un model complet incorporabil „slim”, adica de 45 de cm, si o cpaacitate de incarcare de 10 seturi. Acest model nu este varf de gama, insa ofera 6 programe de spalare, si are un pret destul de mic.
Prea mult nu pot vorbi despre alte detalii tehnice, in afara de programele de spalare, caci putem selecta dintre acestea, si cam atat. Buton de pornire aparat, buton de selectare program si atat.

 

 

Programele de spalare la modelul simplu Indesit DISR 16 M19 :

Eco : este cel mai economic pentru incarcari cu rest mediu/normal de murdarie, fiind si programul pentru obtinerea eficientei energetice. In acest caz vorbim de eficienta energetica de A+, care insemna un consum de 0.83 kWh de energie si 10 litri de apa consumati in cele 3 ore de functionare a aparatului.

Intensiv: spalare pentru vase si oale murdare, chiar si murdarie uscata, caci se spala la temperaturi foarte ridicate, si o presiune ridicata. Evident vom avea un consum ridicat de electricitate, 1.3 kWh mai concret, si 14 litri de apa. Durata programului este de 150 de minute.

Normal : Pentru spalarile zilnice, cu grad normal de murdarie, un program de 120 de minute, si un consum de 13.5 litri de apa, si 1.1 kWh de energie electrica.

Delicat: pentru articole sensibile la temperaturi ridicate, precum pahare, portelanuri si articole din cristal. Consuma 10 litri de apa si 0.95 kWh de energie electric ain cei 100 de minute.

Rapid: un program scurt, de 30 de minute, fara ciclu de uscare. Consuma 9 litri de apa si 0.8 kWh de energie.

Prespalare: putem sa-l folosim ca si prespalare, sau inmuiere, sau seara pentru a preveni uscare resturilor de mancare. In cei 10 minute, cat dureaza, consuma doar 4 litri de apa, si deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este foarte mic, undeva la 0.02 kWh.

Cam atat despre Indesit DISR 16 M19, caci daca e model simplu.

POATE AICI GASESTI MAI MULTE DETALII

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *