Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Indesit DISR 57H96 Z cu doua programe automate

Indesit DISR 57H96 Z cu doua programe automate
3.5 (70%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Indesit DISR 57H96 Z este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi, si o eficienta energetica buna de A++. Asa cum suntem obisnuiti cu modelele Indesit (Whirlpool) acestea au un numar destul de mare de programe, 7 in cazul de fata, dintre care doua sunt de tip Auto. Aceste doua programe sunt un pic diferite de cele regasite la alti producatori, deoarece temperatura de spalare e fixa, insa durata de spalare varieaza intre-un interval foarte mare.

Totodata vom regasi si extra-optiunea de incarcare la jumate, insa pe modul tipic Indesit, de alegerea cosului incarcat 🙂

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturi de spalare la Indesit DISR 57H96 Z:

  • Eco: programul tipic care spala la temperatura joasa, si tine foarte mult, pentru a obtine un consum energetic cat mai mic. Va spala la temperatura tipica de 50°C, pentru a obtine un consum energetic de 0.74 kWh. Programul va rula insa timp de 190 de minute, adica putin peste 3 ore. Cu aceste valori, a obtinut clasa de eficienta energetica de A++.
  • Auto Intensiv: pentru vase, oale si farfurii foarte murdare, caci este o spalare la 65°C si la o presiune ridicata. Senzorul detecteaza nivelul de murdarie si ajusteaza durata totala a programului intre 180 si 140 de minute, consumul de apa intre 13 si 14 litri, iar cel energetic se poate modifica in intervalul a 1.2-1.4 kWh.
  • Auto Normal: pentru rest normal de murdarie, o spalare zilnica. Temperatura de spalare va fi fixa, de 55°C, insa durata programului va fi intre 140 si 100 de minute. Consumul de apa este destul de mare, de 13.5-14.5 litri (adica mai mare ca la programul auto intensiv), insa cel energetic va fi intre 1 si 1.15 kWh.
  • Delicat: o spalare la 45°C, ideal pentru pahare si cristale sensibile, care prezinta rest scazut de murdarie. Programul va rula timp de 100 de minute, timp in care consuma 9 litri de apa si 0.85 kWh.
  • Rapid 25: probabil cel mai scurt program de spalare de pe piata, cu o durata de doar 25 de minute. Are un consum de 8 litri de apa si doar 0.45 kWh de energie electrica. Asa cum e ceva normal la aceste programe, si in cazul de fata lipseste cilcul de uscare. Programul ese recomandat doar pentru rest recent de murdarie, si undeva la 3-4 seturi.
  • Prespalare: choiar daca vorbim doar de o banala prespalare timp de 10 minute, cu 4 litri de apa la temperatura de admisie, acesta poate fi folosit oricand, caci consumul energetic e foarte mic, caci apa nu e incalzita. Puteti folosi imediat dupa incarcarea masinii, daca nu pornim o spalare normala.
  • Baby Care: program combinat, prevazut cu un sertar special conceput pentru articolele bebelusilor care asigura rezultate optime de curatare si igienizare a accesoriilor pentru bebelusi (suzete, tetine) şi care spală totodată vesela cu grad normal sau ridicat de murdarie. Programul ruleaza timp de 100 de minute, consuma 10 itri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.

 

ALTE DETALII TEHNICE SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Indesit DISR 57H96 Z ofera si cateva extra-optiuni care ne pot ajuta in diferite situatii:

Pornire intarziata: putem amana intre 1 si 12 ore inceperea programului selectat. Aceasta „optiune” la alti producatori deja nici nu apare ca extra-optiune ci doar posibilitate.
Incarcare la jumate: selectabila la 5 din cele 7 programe de spalare, ne ajuta sa economisim apa si energie electrica. Se va spala la aceasi temperatura, si aceasi interval de timp, insa consumul de apa va fi mai mic, deci si cel energetic.
Tablete: daca folosim aceste tipuri de detergenti, masina face setari mai ales la prespalre si clatire, pentru a obtine rezultate bune.

Indesit DISR 57H96 Z daca nu este oprit dupa terminarea programului, consuma doar 5W (deci cat un bec LED) intrand in asa numitul Stand-by. Daca timp de 12 minute in Stand By nu se intampla nimic, intra in modul OFF, in care consuma doar 0.5W. Deci nu trebuie sa va faceti griji la consum nici dupa terminarea programului.
Pentru un model de 10 seturi si 7 programe de spalare pretul acestui model este de foarte multe ori unul corect.

 

VERIFICA OFERTA ACTUALA AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *