Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Indesit DSR57H96Z cu 7 programe

Indesit DSR57H96Z cu 7 programe
3.8 (76%) 5 votes

Masina de spalat vase Indesit DSR57H96Z este un model independent, cu o latime de 45 de cm si cpaacitate de incarcare de 10 seturi, oferind un numar de sapte programe de spalare, si 3 extra-optiuni.
Avand o eficienta energetica buna, respectiv A++, acesta va consuma doar 0.74 kWh de energie electrica in programul Eco. Din pacate pe site-uri apare sub acest cod, insa codul bun este DSR 57H96Z, si probabil de aceea nu gasiti nimic relevant la cautari.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele sapte programe de spalare la Indesit DSR57H96Z alaturi de durata, consum si temperaturi:

Eco: asa cum am preczat si mai sus, acest model are o eficienta energetica de A++, ceea ce inseamna un consum destul de mic, respectiv 0.74 kWh de energie si 9 litri de apa. Specific acestor tipuri de programe, se va spala la 50°C, si este lung, respectiv de 180 minute. Este recomandat pentru rest normal de murdarie.
Auto Intensiv: un program cu spalare intensiva, la 65°C, care va detecta nivelul de murdarie, si va regla durata programului, si consumul. Temperaratura apei in ciclul de spalare ramane aceasi, de 65°C, insa consumul de apa va fi intre 13 si 14 litri, cel energetic intre 1.2 si 1.45 kWh, iar durata intre 140 si 180 de minute. Este recomndat pentru articole foarte murdare, precum vase si oale, si articole care nu sunt sensibile la temperaturi inalte.
Auto Normal: pentru incarcari cu rest normal de murdarie, tot cu senzor. Temperatura de spalare va fi de 55°C, insa durata programului va fi intre 100 si 140 de minute, cu un consum de 13.5-14.5 litri de apa si 1-1.2 kWh de energie electrica. Este un fel de program zilcni, cu senzor, deci putem sa economisim automat apa, energie si timp, daca avem mai putine articole, sau articole cu putina murdarie.
Delicate: spalarea articolelor delicate la temperatura de 45°C, si o prsiune scazuta. Are o durata de 100 de minute, si consuma 9 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica.
Rapid: o spalare foarte scurta, de 25 de minute. asa cu msuntem obisnuiti cu aceste programe, nu are ciclu de uscare, Va consuma 8 litri de apa si 0.45 kWh de energie electrica.
Prespalare: simpla prespalare timp de 10 minute, cu 4 litri de apa, la temperatura de admisie. Cu acesta putem preveni aparitia mirosului in aparat, sau uscarea resturilor.
Baby Care: un program intensiv, cu clatire la temperaturi inalte, pentru o igienizare foarte buna. Consuma 10 litri de apa, si ruleaza timp de 100 de minute, si consuma 1.3 kWh de energie. Aceste programe sunt cautate de obicei de familiile cu copii mici, sau de persoane cu alergii.

 

Programele de spalare sunt suficiente, si regasim cele mai frecvente utilizate de obicei, si avem si doua in care este activ senzorul, si ne ajuta sa econsomisim apa, energie si timp.
Pe langa programee de spalare avem si cateva extra-optiuni precum :
Incarcare la jumate: daca avem pana la 4 seturi incarcate in aparat, putem deja sa pornim programul specific murdariei, si aparatul va consuma si mai putina apa, deci si energie.
Tablete multifunctionale: daca folosim detergenti de acest tip, masina se va regla automat, pentru a obtine rezultatele asteptate.
Pornire intarziata: daca dorim ca masina sa inceapa programul ulterior, putem selecta din intervalul a 1-12 ore.

 

REVIEW-URI SI OPINII POT APAREA SI AICI

 

Indesit DSR57H96Z fiind un model independent, va afisa timpul ramas din spalare, in ce faza a programului este, care program ruleaza, sau timpul pana la rulare. Desi de multe ori este la un pret foarte bun, deoarece nu apare cosul corect la model, nu prea este cumparat 🙁

One Response to Indesit DSR57H96Z cu 7 programe

  1. doru says:

    Am cumparat masina, dar nu sunt multumit de uscarea vaselor si a tacamurilor amplasate in partea superioara. Si nu ma refer la apa ramasa pe fundul canilor sau pe alte borduri, efectiv paharele sunt pline de picaturi, situatie pe care nu am mai intalnit-o la precedentele masini de spalat vase. Asta in situatia in care vasele din partea de jos sunt perfect uscate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *