Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Indesit TDFP 57BP96 EU cu sapte programe si incarcare la jumate

Indesit TDFP 57BP96 EU cu sapte programe si incarcare la jumate
3.5 (70%) 6 vote[s]

Masina de spalat vase Indesit TDFP 57BP96 EU este un model independent, cu o capacitate de 14 seturi, care desi nu face parte din categoria modelelor Indesit-Whirlpol care au si senzori, va oferi la un pret destul de mic sapte programe de spalare si doua extra-optiuni! Luand in considerare si faptul ca are o eficienta energetica de A++, acest model poate fi o alegere ideala pentru multi.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de durata, temperatura de spalare si consumurile acestora la Indesit TDFP 57BP96 EU:

Eco. Deoarece am pus ca are o eficienta energetica buna de A++, acest program va avea un consum energetic destul de mic in acest program. Va spala la temepratura specifica acestup program, de 50°C, si chiar daca are un timp de rulare foarte mare, de 3 ore si 40 de minute, acesta va consuma doar 12 litri de apa si 0.93 kWh de energie electrica.
Intensiv. Daca programul precedent este un cnsumator mic, in cazul celui intensiv nu putem vorbi de asa ceva, caci este programul care spala la 65°C, si la o presiune mare, pentru a putea curata resturile de murdarie uscate, sau chiar si arse. Timpul total este de 150 de minute, timp in care consuma 15 litri de apa si va avea un consum energetic de 1.5 kwh.
Normal. Probabil va fi cel mai folosit program, caci este ideal pentru rest recent de murdarie, sau murdarie in cantitati normale. Va spala la 55°C, si va rula doar timp de 120 de minute. In tot acest timp va consuma 15 litri de apa si va avea un consum energetic de 1.35 kwh.
Delicat. Sau programul pentru pahare si articole sensibile. Indesit TDFP 57BP96 EU va spala in acest program la temperatura de doar 45°C, pentru a feri articolele sensibile de degradare. Va consuma 11.5 litri de apa si 1.1 kwh de enerdie electrica, si este recomndat pentru articole sensibile, cu rest minim de murdarie.
Rapid30. Adica o spalare scurta de doar 30 de minute, fara ciclu de uscare.
Prespalare. Pe cat de simplu, atat de folsoitor, caci efectueaza o prespalare timp de 10 minute, cu apa neincalzita. Din aceasta cauza are un consum energeic minim, de 0.01 kWh, insa este recomandat si foarte util de rulat imediat dupa incarcare, cand nu se va rula un program de spalare, sau pentru a preveni uscarea resturilor, aparitia mirosului in aparat.
Sterilizare. Un program de dezinfectare la o temperatura inalta.

 

Indesit TDFP 57BP96 EU chiar dac nu are program Automat sau senzori care sa ajute la reducerea consumului sau a duratei de spalare, are programe de spalare bine predefinite, si foarte bune, carora le putem asocia si cateva extra-optiuni.

 

MAI MULTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

Cea mai importanta optiune ar fi cea de Incarcare la jumate. Acesta nu va modifica temperatura de spalare, dar nici durata totala a programului, insa reduce cantitatea de apa consumata, deci si consumul energetic. Aceast optiune poate fi folosita la toate programele de spalare, mai putin la cea de prespalare si rapid 30.

Daca folositi detergent de tip pastila 3in1, Indesit TDFP 57BP96 EU are si aceasta optiune, care nu face altceva decat sa optimizeze procesul de clatire, caci aici au inceput sa apra probleme la masinile de spalt vase si pastilele de acest fel.
Daca dorim ca masina sa inceapa programul numai dupa o perioada de timp, putem selecta din intervalul a 1-24 de ore.

Mai merita amintit despre acest model faptul ca are afisaj timp ramas, si poate fi racordat la apa fierbinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *