Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul slim argintiu Indesit DSR 57M19 A S cu numar mare de programe si afisaj digital

Modelul slim argintiu Indesit DSR 57M19 A S cu numar mare de programe si afisaj digital
3.7 (73.33%) 18 votes

indesit dsr 57m 19 A S     Indesit DSR 57M19 A S (este si in alb, fara litera S la sfarsit )desi pare un model entry level, de departe nu este asa, el este undeva la mid level, foarte aproape de cele profesionale (nu trebuie sa uitam ca are doar 45 de cm, si deobicei la aceste modele nu e concurenta mare la cele profesionale)
Exteriorul modelului este argintie (arata mai bine decat modelele inox), are capacitate maxima ce se poate atinge la aceasta latime:10, si un numar mare de programe de spalare:7.
Singura intrebare care ramane, de ce are acest pret destul de mic ?


VEZI PRETUL ACTUAL LA AEST MODEL AICI

Cele 7 programe de spalare la Indesit DSR 57M19 A S impreuna cu consumul de apa, si curent :

Eco: ca si la alte model, binecunoscutul program eco, care are un timp lung de spalare, la temperaturi mai mici , pentru a obtine un consum scazut de energie electrica. 10 litri de apa vor fi folositi in cele 3 ore de rulare a programului si doar 0.98 kWh de energie.

Intensiv: Programul care spala la 65°C pentru a inlatura murdaria de pa oale, tigai si resturi de mancare uscate. Evident va folosi multa apa: 14 litri in cei 2 ore jumate de functionare, si 1.3kWh de energie electrica

Normal: Pentru incarcari cu grad normal de murdarie, timpul de spalare este de 120minute cu 13.5 litri de apa, si un consum de 1.15 kWh

Zilnic: este interesant faptul ca acest program nu are ciclu de uscare, insa datorita acestui lucru va rula doar 60 de minute, folosind 10.5 litri de apa si 0.95 kWh de energie.

Delicat: pentru farfurii si pahare delicate si sensibile la temperaturi inalte, o spalare la 45°C, cu 10 litri de apa, timp de 100 de minute si 0.95 kWh de energie

Rapid: programul de spalare la 50°C, insa nu mai mult de 25 de minute, evident fara ciclu de uscare, insa foloseste doar 8.5 litri de apa si 0.5 kwh de energie

Prespalare: o prespalare cu 4 litri de apa, timp de 10 minute si consum de 0.01 kwh (apa nu mai este incalzita)

 

MULTE OPINII SI REVIEW-URI APAR SI AICI

 

Nu ma putin de 3 functii speciale dintre care puteti sa alegeti se regasesc in Indesit DSR 57M19 A S: Incarcare la jumatate, programare intarziata, si tablete multifunctionale. Alte functii nici nu cred ca sunt necesari la o masina de spalat vase din clasa mijlocie, si sa nu uitam faptul ca are afisaj digital pe care regasim afisarea programului de spalare, a timpului ramas de spalare.

Clasa energetica de A+ poate putea fi cu una mai buna, insa cele mai multe MSV se regasesc in aceasta categori. Cat de zgomotos e? 49dBA va fi auzibil, insa nu e foarte zgomotos.
Pretul insa unul chiar super Ok!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

4 Responses to Modelul slim argintiu Indesit DSR 57M19 A S cu numar mare de programe si afisaj digital

  1. Mihaiu Petre says:

    Doresc sa stiu ce indicator ma avertizeaza daca nu mai are masina de spalat vase indesit 57m19a sare?

  2. Ligia says:

    Simbolul rosu sta aprins si atunci cand exista sare in locasul pentru sare. Cum se poate remedia, tinanduse cont ca instalatorii au pus sare fara a se umple intai rezervorul cu apa.

  3. Mihaiu petre says:

    Tanand cont ca instalatorii autorisati nu au alimentat cu apa rezervorul si au pus sare inainte de aceasta operatie simbolul rosu sta aprins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *