Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Totul despre micutul Indesit ICD661

Totul despre micutul Indesit ICD661
4.3 (86.67%) 3 votes

Indesit ICD661Indesit ICD661 ca si modelul ICD661S este o masina de spalat vase micuta, adica de 6 seturi, avand o inaltime de doar 44cm, si latime de 55cm (este unpic mai mare ca un cuptor de microunde). Aceste tipuri de masini de spalat vase sunt ideale doar pentru maxim 2 persoane, sau 3 daca nu prea se gateste acasa, si mancarurile principale se consuma la job, gradinita, etc. Daca sunteti o familie de 3 persoane, va sfatuiesc sa luati un model de cel putin 9 seturi (cele de 45 cm latime) sau si mai mare.
Indesit ICD661 are un numar destul de mare de programe de spalare, 6 la numar, si ceea ce este foarte important este ca si programul de prespalare se regaseste printre ele. Totodata avem posibilitatea de spalare intarziata (sa inceapa spalarea mai tarziu) la 2-4-8 ore.

ALTE OPINII GASITI SI AICI

Cele 6 programe de spalare la Indesit ICD661 alaturi de durata si consum:

Intensiv: programul pentru resturi de murdarie uscate, sau oala, cratita murdara, se va spala la temperatura de 70°C, timul total de al programului fiind de 145 de minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 0.94 kWh de energie. Daca nu ati avut pana acum o masina de spalat vase, un program intensiv – cel de fata de exemplu arata in felul urmator: Prespalare la 50°C, spalare la 70°C, clatire, clatire, clatire la 70°C si uscare.
Normal: o spalare pentru resturi de mancare normale, sau zilnice, se va spala la 60°C consumand in total 8.4 litri de apa si 0.7 kWh de energie.
Eco: programul dupa care se obtine clasificarea energetica, se va spala la 55°C (alti producatori la doar 50°C, pentru a avea consum energetic si mai mic) cu 8.5 litri de apa si 0.65 kWh de energie. Timpul total al programului este de 170 de minute.
Delicat: pentru pahare si portelanuri sensibile la temperaturi inalte si la presiunea apei, ciclul de spalare se efectueaza la doar 45°C, folosind 6.8 litri de apa si 0.48 kWh de energie
Rapid: o asa numita spalare rapida de 30 de minute, cu 6 litri de apa. Programul consta din: spalare la 40°C, clatire, clatire. Deci fara uscare.
Prespalare: o prespalare cu temperatura apei de admisie, deci fara incalzire, cu 2.1 litri de apa timp de 14 minute. Am redenumit programul la prespalare, caci oamenii se refera la el sub acest nume, desi producatorul ii zice Inmuiere.

Cum am zis si la inceput ca si extra-optiune avem doar posibilitate de programare la cele trei intervale de timp, insa la un model asa de micut nici nu trebuie altele. Insa ceea ce este foarte important la aceste modele micute cum este si Indesit ICD661 este faptul ca sunt destinate pentru maxim 2 persoane!

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL   

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

One Response to Totul despre micutul Indesit ICD661

  1. Varadi Rozalia says:

    Buna seara
    As vrea sa stiu daca e vreun model de masina de spalat vase cu adincimea de 45 sau maxim 50 cm aveti
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *