Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Midea WQP6-3602E de 6 seturi si 6 programe

Midea WQP6-3602E de 6 seturi si 6 programe
2.8 (56.47%) 17 vote[s]

Pentru cei care nu au loc in bucatarie, o masina de spalat vase de 6 seturi poate fi alegerea potrivita, caci aceste modele ocupa putin loc, pot fi puse si pe blatul de bucatarie. Totodata daca in famile nu sunteti decat doua persoane, nu merita aciztionarea unui model de 9 seturi sau si mai mare .
Mai nou a aparut un model sub numele de Midea WQP6-3602E , despre care probabil ati cautat mai multe detalii, si nu ati gasit, insa ati vazut ca are de multe ori cel mai mic pret la categoria modelelor de 6 seturi
Acesta are 6 programe de spalare, optiunea de programare intarziata, si totodata un mic afisaj electronic.

 

 

VERIFICA AIC IPRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturi de prespalare/spalare la Midea WQP6-3602E :

Intensiv: unul din cele mai eficiente programe de acest tip pe care o putem intalni la un model de 6 seturi! Programul consta din prespalare, spalare la 70°C, si trei cicluri de clatiri, din care ultimul la 70°C, urmat de uscare. Programul ruleaza timp de 140 de minute, si va consuma 10 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica.
Normal: pentru incarcarile cu rest normal de murdarie, care consta din prespalare, spalare la 60°C, clatire, clatire finala la 70°C. In cele doua ore va consuma 8 litri de apa si 0.7 kWh de energie electrica.
Eco: programul tipic, cu spalare la 50°C, pentru a obtine un consum mic de energie. Acest model nu e cel mai eficient in acesta, caci are o eficienta energetica de A+, insa asta deorece clatire finala se face la 70°C. Va consuma 6 litri de apa si 0.6 kWh de energie electrica.
Pahare: o spalare delicata pentru articole sensibile la temepraturi inalte. Va spala la 45°C, nu are ciclu de prespalare, siconsuma 7 litri de apa si 0.5 kWh de energie electrica.
90` : o spalare de 90 de minute, cu ciclu de uscare! Este u nprogram scurt, insa spala la 65°C si clateste la 70°C! Are un consum de 7 litri de apa si 0.65 kWh de energie. Va fi probabil cel mai des program folosit!
Scurt: un mini program de 30 minute, cu spalare la 40°C si clatire finala la 40°C. Acesta nu are ciclu de uscare, insa consuma doar 0.23 kWh de energie si 6 litri de apa.

Midea WQP6-3602E are si programare intarziata, asta in cele trei intervale de timp predefinite de 3/6/9 ore.
Avand un mic afisaj electronic, vom vedea timpul ramas din spalare, dar si programul care ruleaza.
Midea WQP6-3602E are o inaltime de 43.8 cm, latime de 55 cm si o adancime de 50 de cm.

 

ALTE DETALII SI OPINII POT APAREA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *