Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Neff S513M60X3E cu sase programe si Infolight

Deoarece am avut din ce in ce mai multe cereri de informatii concrete despre modele Neff, in cele ce urmeaza o sa detaliez pe cat posibil acest model. Probabil stiti deja faptaul ca Neff tine de grupul Bosch, deci de aici vine asemanarea lor atat din punct de vedere a design-ului, cat si a tehnologiilor folosite, si a denumirilor acestora.
Neff S513M60X3E este un model complet incorporabil, avand 6 programe de spalare, din care 3 asistate de senzorul de incarcare, deci si programul Auto este prezent. Chiar daca numarul total de programe e mic, extra-optiunile precum Zona Intensiva sau extra -uscare, alaturi de lumina proiectata pe podea, il fac un model care e foarte aproape de top.
Deoarece pretul lui este foarte apropiat de cel al modelelor Bosch, probabil pe piata din Romania nu se va vinde bine, caci marca nu e cunoscuta.

 

 

Citeste descreierea completa

Neff S583C50X2E de 9 seturi si program Auto

Chiar daca probabilitatea de a cumpara o masina de spalat vase Neff este una foarte mica, caci lumea nu cunoaste aceasta marca, si este una foarte scumpa, vom incerca sa detaliem cat mai mult, ce stie, sau ce ofera Neff S583C50X2E.
Acesta este un model complet incorporabil cu o latime de 45 de cm, adica o capacitate de incarcare de 9 seturi, model care e cautat mai ales de cei cu o familie cu un numar mai mic de membri. Are 5 programe de spalare, are si programul Auto cu senzori, si 3 extra-optiuni destul de bune. Din punctul meu de vedere ii lipseste optiunea de incarcare la jumate si programul de prespalare.

Citeste descreierea completa

Neff S513G60X0E sau GV3600G de 12 seturi

Masinile de spalat vase Neff au aparut si pe piata din Romania la inceputul anului 2019, insa nimeni nu e interesat de le, caci habar nu au de acest nume, si mai sunt si scumpe 🙂
Insa Neff este deja de mult timp al celor de la Bosch, deci vorbim de o calitate superioara, si tehnologii identice cu cele din modelele Bosch. Ba mai mult, daca te uiti bine un model Neff si unul Bosch, acestia se aseamana foarte mult, sau daca te uiti numai la ponoul de comanda, ele de multe ori sunt aceasi.
Neff S513G60X0E sau GV3600G este una din cele mai ieftine masini de spalat vase pe care le gasim online si la noi, care are o capacitate de incarcare de 12 seturi, are program de senzori, comandat in totalitate de acestia, dar si alte doua programe in care senzorul de incarcare poate face modificari. In total sunt 6 programe de spalare, 3 extra-optiuni, si 5 temperaturi de spalare.
Fiind un model incorporabil , este binevenit lumina proiectata pe podea, care indica daca aparatul spala, sau a terminat spalarea.

Citeste descreierea completa