Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Neff S513G60X0E sau GV3600G de 12 seturi

Neff S513G60X0E sau GV3600G de 12 seturi
4 (80%) 1 vote[s]

Masinile de spalat vase Neff au aparut si pe piata din Romania la inceputul anului 2019, insa nimeni nu e interesat de le, caci habar nu au de acest nume, si mai sunt si scumpe 🙂
Insa Neff este deja de mult timp al celor de la Bosch, deci vorbim de o calitate superioara, si tehnologii identice cu cele din modelele Bosch. Ba mai mult, daca te uiti bine un model Neff si unul Bosch, acestia se aseamana foarte mult, sau daca te uiti numai la ponoul de comanda, ele de multe ori sunt aceasi.
Neff S513G60X0E sau GV3600G este una din cele mai ieftine masini de spalat vase pe care le gasim online si la noi, care are o capacitate de incarcare de 12 seturi, are program de senzori, comandat in totalitate de acestia, dar si alte doua programe in care senzorul de incarcare poate face modificari. In total sunt 6 programe de spalare, 3 extra-optiuni, si 5 temperaturi de spalare.
Fiind un model incorporabil , este binevenit lumina proiectata pe podea, care indica daca aparatul spala, sau a terminat spalarea.

 

SINGURUL LOC UNDE ESTE LA VANZARE IN ROMANIA

 

Programele de spalare, alaturi de durata, consum si temepraturi de spalare la Neff S513G60X0E sau GV3600G:

IntensivPlus: este programul pentru articole cu rest ridicat de murdarie, si care rezista la temperaturi inalte. Se va spala la 70 °C, insa se va detecta nivelul de incarcare pe cele doua cosuri, si se va ajusta consumul de apa intre 12 si 15 litri, durata totala intre 140 si 150 de minute, iar consumul energetic va situa intre 1.5 si 1.55 kWh.
Auto: programul va lua in calcul nivelul de incarcare, si gradul de murdari ecu ajutorul senzorilor de incarcare si cea de turbiditate. Temperatura de spalare se va regla in conformitate cu necesitatile care se impun intre 45 si 70°C, consumul de apa va fi intre 9 si 19 litri, iar consumul energetic intre 0.95 si 1.55 kWh. Durata programului poate va fi intre 160 si 95 de minute.
Eco: programul care spala la 50°C, pentru a avea un consum energetic cat mai mic, deoarece acest consum est eluat in calcul la obtinerea eficientei energetice. Neff S513G60X0E are A++, deci sta destul de bine, avand un consum de 0.9 kWh iar durata programului este de 210 minute.
Pahare: va spala la doar 40°C, ideal pentru articole sensibile la temperaturi si presiuni de spalare inalte, care prezinta rest scazut de murdarie. Programul dureaza intre 90 si 85 de minute, consuma intre 11 si 14 litri de apa, deoarece este activ si in acest program senzorul de incarcare.
Scurt: un program pentru articole cu rest recent de murdarie, chiar si in cantitate mare. Programul ruleaza timp de 60 de minute, si in ciclul de spalare va utiliza apa la 65°C. Din aceasta cauza are un consum energetic ridicat, de 1.3 kWh.
Prespalare: simpla prespalare timp de 15 minute, cu 4 litri de apa.

La programele de spalare Neff S513G60X0E sta destul de bine, insa in ajutorul acestora vin si urmatoarele extra-optiuni :

Extra-uscare: cand dorim o uscare finala mai eficienta. Temperatura la ultimul ciclu de clatire va fi mai mare.
Zona Intensiva: in partea inferioara a masinii, mai exista un brat stropitor, care spala la o presiune mare. Astfel articolele foarte murdare care sunt puse deasupra lui va fi spalat bine, insa celelalte articole vor fi ferite de presiunea ridicata.
Variospeed plus: putem reduce durata unor programe cu 50%. Aste se obtine prin ridicarea temperaturii de spalare, si scurtarea ciclului de uscare.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

Neff S513G60X0E chiar daca nu este o masina de spalt vase ieftina in comparatie cu alti producatori, este de fapt aceasi calitate ca si Bosch sau Siemens. Probabil daca pe acest model ar scrie Bosch, ar fi un model mult mai bine vandut, insa e Neff, si nu e cunoscut pe la noi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *