Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Neff S513M60X3E cu sase programe si Infolight

Neff S513M60X3E cu sase programe si Infolight
5 (100%) 1 vote[s]

Deoarece am avut din ce in ce mai multe cereri de informatii concrete despre modele Neff, in cele ce urmeaza o sa detaliez pe cat posibil acest model. Probabil stiti deja faptaul ca Neff tine de grupul Bosch, deci de aici vine asemanarea lor atat din punct de vedere a design-ului, cat si a tehnologiilor folosite, si a denumirilor acestora.
Neff S513M60X3E este un model complet incorporabil, avand 6 programe de spalare, din care 3 asistate de senzorul de incarcare, deci si programul Auto este prezent. Chiar daca numarul total de programe e mic, extra-optiunile precum Zona Intensiva sau extra -uscare, alaturi de lumina proiectata pe podea, il fac un model care e foarte aproape de top.
Deoarece pretul lui este foarte apropiat de cel al modelelor Bosch, probabil pe piata din Romania nu se va vinde bine, caci marca nu e cunoscuta.

 

 

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Neff S513M60X3E, alaturi de consum si durata:

IntensivPlus: este programul pentru articole cu rest ridicat de murdarie, si care rezista la temperaturi inalte. Se va spala la 70 °C, insa se va detecta nivelul de incarcare pe cele doua cosuri, si se va ajusta consumul de apa intre 12 si 15 litri, durata totala intre 155 si 160 de minute, iar consumul energetic va situa intre 1.5 si 1.6 kWh. Daca se va folosi si optiunea de IntensiveZone, vasul asezat in acea zona cu siguranta va beneficia de o spalare maxim posibila.
Auto: programul va lua in calcul nivelul de incarcare, si gradul de murdari ecu ajutorul senzorilor de incarcare si cea de turbiditate. Temperatura de spalare se va regla in conformitate cu necesitatile care se impun intre 45 si 65°C, consumul de apa va fi intre 7 si 18 litri, iar consumul energetic intre 0.95 si 1.6 kWh. Durata programului poate va fi intre 160 si 90 de minute. De obicei aceste programe vor functiona optim abia dupa a treia rulare a lor.
Eco: programul care spala la 50°C, pentru a avea un consum energetic cat mai mic, deoarece acest consum est eluat in calcul la obtinerea eficientei energetice. Neff S513M60X3E are A++, deci sta destul de bine, avand un consum de 0.93 kWh iar durata programului este de 210 minute.
Pahare: va spala la doar 40°C, ideal pentru articole sensibile la temperaturi si presiuni de spalare inalte, care prezinta rest scazut de murdarie. Programul dureaza intre 90 si 85 de minute, consuma intre 11 si 14 litri de apa, deoarece este activ si in acest program senzorul de incarcare. Consumul energetic este destul de mic, intre 0.85-0.9 kWh.
Spalare rapida: un program pentru articole cu rest recent de murdarie, chiar si in cantitate mare. Programul ruleaza timp de 60 de minute, si in ciclul de spalare va utiliza apa la 65°C. Din aceasta cauza are un consum energetic ridicat, de 1.3 kWh.
Prespalare: simpla prespalare timp de 15 minute, cu 4 litri de apa.

 

Programele sunt identice cu majoritatea modelelor Neff incorporabila, diferenta majora fiind la consum, si la extra-optiunile de care dispun.

ALTE DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

Neff S513M60X3E are urmatoarele extra-optiuni :

VarioSpeed Plus – adica se reduce durata totala a anumitor programe, fara a fi afectat rezultatul de spalare. REzultatele de uscare vor fi mai slabe.
IntensiveZone – acea zona in cosul inferior, unde articolul asezat va fi spalat cu o presiune mai ridicata.
Extra Uscare – se va utiliza apa la o temperatura mai ridicata in ultimul ciclu de clatire. Se va obtine o scuare mai eficienta, insa si consumul energetic creste

Nu este nici program de spalare a vaselor, nici extra-optiune, insa trebuie amintit la S513M60X3E si programul special de igienizare masina.
Deoarece este un model destul de scump, este prevazut si cu servomecanism de inchidere, circuit electronic de regenerare a sarii, Infolight (lumina proiectata pe podea cand aparatul spala), semnal sonor la terminarea programului, pornire programabila intre 1 si 24 de ore, 5 nivele de pulverizare a apei, sertar separat pentru tacamuri, si un nivel de zgomot de doar 44 db.

Poate am uitat ceva, insa ceea ce e important a fost enumerat mai sus.

 

VEZI DACA MAI ESTE DISPONIBIL ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *