Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Neff S583C50X2E de 9 seturi si program Auto

Neff S583C50X2E de 9 seturi si program Auto
4 (80%) 1 vote[s]

Chiar daca probabilitatea de a cumpara o masina de spalat vase Neff este una foarte mica, caci lumea nu cunoaste aceasta marca, si este una foarte scumpa, vom incerca sa detaliem cat mai mult, ce stie, sau ce ofera Neff S583C50X2E.
Acesta este un model complet incorporabil cu o latime de 45 de cm, adica o capacitate de incarcare de 9 seturi, model care e cautat mai ales de cei cu o familie cu un numar mai mic de membri. Are 5 programe de spalare, are si programul Auto cu senzori, si 3 extra-optiuni destul de bune. Din punctul meu de vedere ii lipseste optiunea de incarcare la jumate si programul de prespalare.

 

VEZI AICI PRETUL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de temperaturile de spalare, consum si durata acestora la Neff S583C50X2E:

Chef 70° – sau programul „Pro”, asa cum il denumeste producatorul. Este de fapt programul Intensiv, care spala la temperatura de 70°C, la o presiune ridicata, fiind ideal in cazul incarcarilor cu grad ridicat de murdarie, si a articolelor care nu se deterioreaza la o temperatura asa de inalta. Senzorul de incarcare se va activa, si va regla in conformitate cu numarul articolelor din aparat durata si consumul programului. Durata va fi intre 150 si 140 de minute, consumul de apa intre 14 si 11 litri, iar consumul energetic se va efectua intre 1.3-1.4 kWh .
Auto – programul comandat de senzorul de incarcare si cea de turbiditate, care vor regla temperatura de splalare intre 45 si 65°C, durata totala a programului intre 90 si 150 de minute, consumul de apa intre 7 si 16 litri, deci si consumul energetic va varia intre 0.7 si 1.3 kwh. este un program ideal pentru orice fel de rest de mancare, in orice cantitate. Singura problema la aceste programe prezinta faptul ca nu se stie nici macar aproximativ cand va termina. Neff S583C50X2E are nevoie de aproximativ 3 rulari al acestui program, ca sa functioneze perfect. Adica la primele doua rulori, se poate ca rezultatele sa fie sub asteptari. Trebuie rodat 🙂
Eco – cu un consum energetic de 0.7 kWh, si o durata totala de 195 de minute, acest program a obtinut clasa A++. Spalare tipica la 50°C.
Sticla – sau delicat. Pentru articole cu rest redus de murdarie, si care se pot spala la o temperatura joasa. Se va consuma intre 11 si 13 litri de apa, se va spala la o temperatura de doar 40°C, iar durata acestui program se va situa intre 85 si 90 de minute.
Spalare rapida – un program de doar 60 de minute, insa spalarea se efectueaza la 65°C. Este ideal pentru rest recent de murdarie, in cantitate normala.

 

Neff S583C50X2E are toate programele esentiale, insa ii lipseste cea de prespalare, chiar daca nu e un program de spalare in sine. Insa are cea de Igienizare masina, programul conceput special pentru curatarea interiorului si a filtrelor, folosind detergent special pentru acest scop.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Extrea-optiunile de care dispune Neff S583C50X2E:

Intensive Zone – zona speciala in cosul inferiori, care va fi spalat de o elice speciala, la o presiune ridicata. Astfel vasul, asezat in aceasta zona va fi spalat bine, iar celelalte articole vor fi spalate la persiunea normala a programului selectat.
Extra uscare – o clatire finala la o temperatura mai ridicata, pentru a obtine o uscare mai eficienta. Consumul energetic creste.
VarioSpeed Plus – putem reduce durata anumitor programe cu 50%, obtinand ocelasi rezultate de spalare. Rezultatele de uscare for fi mai slabe.

Trebuie neaparat amintit la Neff S583C50X2E si faptul ca cosul superior este spalat cu doua brate, si chiar daca este un model complet incororabil, stim cand aparatul a terminat de spalat, caci are lumina proiectata pe podea. Totodata are si programare intarziata, in intervalul a 1-24 de ore.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *