Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Pyramis DWE 60FI cu 5 programe de spalare

Pyramis DWE 60FI cu 5 programe de spalare
2.5 (50%) 2 votes

Pyramis DWE 60FIMasina de spalat vase Pyramis DWE 60FI este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi (deci nu maxim la cei 60 de cm latime pe care o are), avand 5 programe de spalare si 4 temperaturi de spalare a apei. Chiar daca are o eficienta energetica de A+, ceea ce inseamna ca are un consum de 12 litri de apa si 1.00 kWh de energie electrica in programu Eco, avand un pret destul de mic, poate fi o alegere destul de buna la achizitionarea unei masini de spalat vase

 

 

CATEVA OPINII DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

Cele 5 programe de spalare la Pyramis DWE 60FI , alaturi de consum si durata.

Intensiv: programul dedicat pentru resturile uscate, sau in volum mare, caci se va spala la temperatura de 70°C! Este recomandat ca articolele din sticla, si canile pictate sa nu fie spalate in acest program, caci se pot deteriora. Programul are o durata de 127 minute, si are nevoie de 16.5 litri de apa si 1.55 kWh de energie electrica pentru a spala bine oalele si cratitele foarte murdare.
Super: un program cu o durata de doar 50 de minute (e considerat deja un program scurt), insa deoarece spala la 65°C, va avea rezultate foarte bune in spalarile zilnice, in cazuri in care este o cantitate normala de rest de mancare.
va consuma 12.7 litri de apa si 1.35 kWh de energie.
Eco: programul dupa care se obtine si clasificarea energetica (A+ in cazul de fata), deci o spalare la 50°C, insa evident are o durata mare, 164 de minute. Are un consum de 12 litri de apa si  kWh de energie.
Scurt: un program de 30 de minute, cu spalare la 40°C, si fara uscare. Aceste caracteristici sunt normale pentru un program scurt! Consuma 12.4 litri de apa si 0.9 kWh de enrgie.
Prespalare: o prespalare cu apa neincalzita timp de 15 minute, cu 4.5 litri de apa. Si deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic e minim, respectiv 0.02 kWh.

Pyramis DWE 60FI are deci programele standard, fara senzori si multe alte tehnologii inovatoare, insa asa avem si mai putine piese care se pot strica 🙂
Ca si extra-optiune , putem vorbi doar despre programare intarziata, dar si ast la cele 3 valori predefinite de 3/6/9 ore.

Pyramis DWE 60FI este deci un model de baza, insa si pretul lui este destul de mic, pentru o masina de spalat vase complet incorporabila cu capacitate de 12 seturi.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *