Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Pyramis DWE 60FI cu 5 programe de spalare

Pyramis DWE 60FI cu 5 programe de spalare
3 (60%) 4 votes

Pyramis DWE 60FIMasina de spalat vase Pyramis DWE 60FI este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi (deci nu maxim la cei 60 de cm latime pe care o are), avand 5 programe de spalare si 4 temperaturi de spalare a apei. Chiar daca are o eficienta energetica de A+, ceea ce inseamna ca are un consum de 12 litri de apa si 1.00 kWh de energie electrica in programu Eco, avand un pret destul de mic, poate fi o alegere destul de buna la achizitionarea unei masini de spalat vase

 

 

CATEVA OPINII DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

Cele 5 programe de spalare la Pyramis DWE 60FI , alaturi de consum si durata.

Intensiv: programul dedicat pentru resturile uscate, sau in volum mare, caci se va spala la temperatura de 70°C! Este recomandat ca articolele din sticla, si canile pictate sa nu fie spalate in acest program, caci se pot deteriora. Programul are o durata de 127 minute, si are nevoie de 16.5 litri de apa si 1.55 kWh de energie electrica pentru a spala bine oalele si cratitele foarte murdare.
Super: un program cu o durata de doar 50 de minute (e considerat deja un program scurt), insa deoarece spala la 65°C, va avea rezultate foarte bune in spalarile zilnice, in cazuri in care este o cantitate normala de rest de mancare.
va consuma 12.7 litri de apa si 1.35 kWh de energie.
Eco: programul dupa care se obtine si clasificarea energetica (A+ in cazul de fata), deci o spalare la 50°C, insa evident are o durata mare, 164 de minute. Are un consum de 12 litri de apa si  kWh de energie.
Scurt: un program de 30 de minute, cu spalare la 40°C, si fara uscare. Aceste caracteristici sunt normale pentru un program scurt! Consuma 12.4 litri de apa si 0.9 kWh de enrgie.
Prespalare: o prespalare cu apa neincalzita timp de 15 minute, cu 4.5 litri de apa. Si deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic e minim, respectiv 0.02 kWh.

Pyramis DWE 60FI are deci programele standard, fara senzori si multe alte tehnologii inovatoare, insa asa avem si mai putine piese care se pot strica 🙂
Ca si extra-optiune , putem vorbi doar despre programare intarziata, dar si ast la cele 3 valori predefinite de 3/6/9 ore.

Pyramis DWE 60FI este deci un model de baza, insa si pretul lui este destul de mic, pentru o masina de spalat vase complet incorporabila cu capacitate de 12 seturi.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

Salvează

One Response to Pyramis DWE 60FI cu 5 programe de spalare

 1. Andreea D says:

  Doar ce am achizitionat recent masina si azi m-am trezit ca efectiv curgea apa din ea.
  M-am socat, s-a umplut bucataria de apa.
  Pt cat a costat, impreuna cu restul electrocasnicelor din aceeasi gama, ma asteptam sa faca treaba mai buna.
  Sunt programe care le-am testat-cel scurt de ex, care lasa vasele aproape la fel de murdare dupa „spalare” ca si inainte.
  Deci, de-ocamdata reprezinta o achizitie dezamagitoare.
  Nu recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *