Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Pyramis DWF 45FI de 9 seturi si 6 programe

Pyramis DWF 45FI de 9 seturi si 6 programe
3.5 (70%) 4 vote[s]

Pyramis DWF 45FIMasina de spalat vase Pyramis DWF 45FI este un model complet incorporabil cu latime de 45 de cm, deci o capacitate de incarcare de 10 seturi, insa fata de alte modele de la acest producator, are 6 programe de spalare, si extra-optiunea de incarcare la jumate. Eficienta energetica este de A+, ceea ce inseamna ca in programul eco are un consum de 13 litri de apa si 0.83 kWh de energie electrica.

CATEVA OPINII DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Cele 6 programe de spalare la Pyramis DWF 45FI alaturi de consum si durata:

Hygiene: un program de igienizare, sau altfel zis spalare si clatire finala la temperatura ridicata. Se va spala la 70°C, avand o durata totala de 124 minute, si va consuma 15.1 litri de apa si 1.31 kWh de energie electrica. Este recomandat pentru resturi de murdarie uscate, si/sau in cantitate mare.
Intensiv: o spalare intensiva (presiunea apei este mare) la temperatura de 65°C, tot pentru vase, oale si tacamuri cu multa murdarie. Are o durata de 115 minute, consuma 17.6 litri de apa si 1.33 kwh de energie electrica.
Super 50: programul care se poate numi si „zilnic”, pentru tacamuri cu rest mediu de murdarie, caci desi are o durata de doar 50 de minute, deoarece se spala la 65°C, vom obtine cu acest program rezultate extraordinare. Are un consum de 10.5 litri de apa si 1.08 kWh de energie electrica.
Quick: programul scurt de 30 de minute si spalare la 40°C, fara ciclu de uscare. Are un consum de 10 litri de apa si 0.71 kWh de energie electrica
Prespalare: chiar daca este un model slim, cu capacitate de 9 seturi, si la aceste modele e binevenita acest program, care timp de 15 minute prespala articolele cu 3.5 litri de apa, fara a-l incalzi. Asfel consumul energetic este de doar 0.02 kwh. Este folosit cel mai des seara, ca resturile sa nu se usuce pana a doua zi cand dorim sa pornim un program de spalare lung, sau daca deja avem experienta si consideram ca resturile de mancare sunt intr-o cantitate prea mare pentru programul pe care o vom folosi.

Ca si extra-optiuni Pyramis DWF 45FI are:
Incarcare la jumate: daca masina nu este plin, folosind aceasta optiune se va folosi mai putina apa, deci si consum energetic mai mic, dar si timpul total al programului se scurteaza.
Programare intarziata: se poate selecta cele 3 valori predefinite de producatar de 3/6/9 ore.

Si cam asta ar fi micutul Pyramis DWF 45FI, singurul lucru care a mai ramas de amintit este faptul ca la terminarea programului are semnal sonor.

VEZI AICI PRETUL ACTUAL PENTRU ACEST MODEL

Salvează

One Response to Pyramis DWF 45FI de 9 seturi si 6 programe

  1. Mihaela Mircea says:

    Buna ziua!
    Nu am primit cartea masini decat in engleza si in greaca si as dori sa stiu care sunt compartimentele unde se adauga sarea si lichidul de clatire.
    Dar as vrea totusi sa primesc si cartulia in limba ramana daca se poate.
    Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *