Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Specificatii la Samsung DW60M6050BB/EO cu multe programe si optiuni

Chiar daca masinile de spalat vase Samsung nu sunt printre preferintele romanilor, caci automat asocieaza aceasta marca cu un televizor :), producatorul de electronice si electrocasnice are cateva modele bune si pe acest segment. Chiar daca nu e varf de gama, Samsung DW60M6050BB/EO are niste specificatii tehnice demne de luat in seama.

Vorbim despre un model complet incorporabil cu o capacitate de 14 seturi, 7 programe de spalare, si extra-optiuni precum incarcare la jumate (asta prin selectarea cosului asupra caruia se va efectua splararea) sau igienizare. Eficienta energetica de A++ nu e nici excelent, nici rau, deci e la mijloc.

 

Citeste descreierea completa

Samsung DW60M5050BB/EU cu incarcare la jumate si igienizare

Masina de spalat vase Samsung DW60M5050BB/EU este un model complet incorporabil, cu o latime de 60 de cm, si o capacitate de incarcare de 13 seturi, oferind 5 programe de spalare, si doua extra-optiuni folositoare. Este foarte asemaanator cu modelul DW60M5070, care difera prin faptul ca are cu doua programe de spalare mai multe.

In rest ca si consum, optiuni si alte minunatii, toate sunt la fel la ele (asta daca nu stiti pe care sa-l alaegeti). Deoarece vorbi despre un model cu o eficienta energetica de A+, putem deja sa afirmam faptul ca pretul acestuia nu trebuie sa fie sub nicio forma de 2000 de lei, sau peste acesta!

Citeste descreierea completa

Samsung DW60M5040BB/LE cu cinci programe de spalare

Masina de spalat vase Samsung DW60M5040BB/LE este dintre putinele modele incorporabile a acestui producator renumit de electrocasnice care se gasesc si in Romania. Chiar daca modelul acesta nu este sub nicio forma varf de gama, deoarece programele de spalare sunt destul de bune, si are prezent si incarcarea la jumate (cu selectare cos incarcat), plus pretul destul de mic pentru un model lat, si incapator, DW60M5040BB/LE poate fi o alegere buna pentru multi dintre Dvs.

Citeste descreierea completa