Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Samsung DW60M5040BB/LE cu cinci programe de spalare

Samsung DW60M5040BB/LE cu cinci programe de spalare
4.5 (90%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Samsung DW60M5040BB/LE este dintre putinele modele incorporabile a acestui producator renumit de electrocasnice care se gasesc si in Romania. Chiar daca modelul acesta nu este sub nicio forma varf de gama, deoarece programele de spalare sunt destul de bune, si are prezent si incarcarea la jumate (cu selectare cos incarcat), plus pretul destul de mic pentru un model lat, si incapator, DW60M5040BB/LE poate fi o alegere buna pentru multi dintre Dvs.

 

AICI POTI CITI SI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Prorgamele de spalare la masina de spalat incorporabila Samsung DW60M5040BB/LE:

Normal: pentru incarcari cu rest normal de murdarie, denumit in unele cazuri si programul zilnic. Este ideal pentru incarcari care nu prezinta rest uscat de murdarie, si nu necesita o temperatura extrem de ridicata de apa.
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului energetic, cand in aparat avem rest normal de murdarie. Deoarece spala la o temperatura scazuta, acest program este lung, insa acest lucru este valabil la orice alt model de la orice producator. Totodata acesta este si programul dupa care obtine calsa de eficienta energetica, care este de doar A+, ceea ce inseamna ca are un consum de 1.03 kWh de energie elecrica si 12 litri de apa.
Intensiv: progam dedicat incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, chiar si murdarie uscata. Se va spala la o temperatura de 70°C, deci nu e recomandat pentru pahare, portelanuri si cristale care nu rezista la aceste valori. Programul e un consumator mare de electricitate.
Express Wash (60 de minute): Programul Express Wash de 60 de minute iti curata si usuca vasele mult mai repede. Este ideala pentru incarcaturile mai mici de vase usor murdarite care nu necesita o curatare intensa, precum canile, tacamurile si farfuriile pentru cina, deoarece le va trece printr-un ciclu de spalare si uscare complet in doar 60 de minute.
Pahare: sau programul care spala la temperatura si presiune joasa, pentru a ocroti articolele sensibile, si care prezinta rest scazut de murdadrie.

 

ALTE DETALII POT SA APARA SI AICI

 

Samsung DW60M5040BB/LE are cateva extra-optiuni care ne pot fi de folos in unele situatii. Acestia sunt:

Incarcare la jumate. Acesta este tipic mod Samsung, adica cu selectarea cosului incarcat. Defapt avem doua optiuni, una pentru spalare pe cosul inferior si una pentru spalare cos superior. In acest mod nu numai consumul energetic si de apa scade, dar si durata programului se scurteaza.
Hygiene. O igienizare la sfarsiutul programelor de spalare la temperatura de 70°C, pentru a obtine o igienizare si o uscare mult mai eficienta. Aceasta optiune este disponibila la toate programele de spalare.
Tab. Sau tablete multifunctionale, detergent 3 in 1 etc. Cand se folosesc aceste tipuri de pastile, procesul de clatire trebuie optimizat, pentru ca paharele sa nu prezinte urme de pata.
Child lock: optiunea cu care blochezi tastele, pentru ca copii sa nu poata modifica nimic. Este total in plus la modelele incorporabile, caci daca copilul deja a deschis masina, asta se opreste, si daca tu ca parinte nu esti pe faza, oricum procesul de spalare deja nu e aceasi.

Si la sfarsit, trebuie amintit si faptul ca Samsung DW60M5040BB/LE are programare intarziata in intervalul a 1-24 de ore, in trepte de cate o ora.
Samsung DW60M5040BB/LE nu e cel mai bun model al celor de la Samsung, insa are destule optiuni, chiar si programe destul de bune de spalare (are si minusuri evident), insa pentru un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 setuti, pretul lui este destl de OK.

 

VERIFICA AICI CEA MAI BUNA OFERTA A ZILEI LA ACEST MOEDL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *