Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Samsung DW60M5050BB/EU cu incarcare la jumate si igienizare

Samsung DW60M5050BB/EU cu incarcare la jumate si igienizare
3 (60%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Samsung DW60M5050BB/EU este un model complet incorporabil, cu o latime de 60 de cm, si o capacitate de incarcare de 13 seturi, oferind 5 programe de spalare, si doua extra-optiuni folositoare. Este foarte asemaanator cu modelul DW60M5070, care difera prin faptul ca are cu doua programe de spalare mai multe.

In rest ca si consum, optiuni si alte minunatii, toate sunt la fel la ele (asta daca nu stiti pe care sa-l alaegeti). Deoarece vorbi despre un model cu o eficienta energetica de A+, putem deja sa afirmam faptul ca pretul acestuia nu trebuie sa fie sub nicio forma de 2000 de lei, sau peste acesta!

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Programele de spalare la Samsung DW60M5050BB/EU alaturi de consumul acestora, si consumul in cazul folosirii optiunii de Igienizare:

Intensiv – consta dintr-o prespalare la 50°C, spalare la 60°C, doua cicluri de clatiri si clatire finala la 70°C urmat de uscare. Se poate observa faptul ca spalrea in sine se efectueaza la o temperatura mai joasa, decat cele folosite deobicei de alti producatori. Programul va rula timp de 170 de minute, v aconsuma 18.5 litri de apa si are un consum energetic d e1.6 kWh. Daca se foloseste si optiunea de Igienizare la acest program, atunci timpul total de rulare va fi de 190 de minute, consumul de apa nu e modifica, insa consumul energetic va fi de 1.65 kWh.
Eco – este compus din prespalre, spalare la 45°C, clatire la 65°C si uscare. Programul va rula timp de 195 de minute, si va avea un consum de 12 litri de apa si 1.043 kWh de energie electrica. Cu aceste valori Samsung DW60M5050BB/EU obtine clasa de A+, in cea ce priveste eficienta energetica. Daca se va utiliza alaturi de acest program si Igienizarea, durata programului creste cu 10 minute, iar consumul energetic va fi de 1.15 kWh. Totodata spalare va fi la 50°C, iar clatirea la 70°C.
Pahare – sau spalarea delicata la doar 40°C si clatirea finala la 60°C, pentru articole care prezinta rest redus de murdarie si sunt sensibile la temperaturi si presiuni ridicate. Programul este de doar 130 de minute, si consuma 14.5 litri de apa si are un consum energetic de 1.15 kWh.
Scurt – un program de doar 60 de minute, insa este ideal pentru incarcarile cu rest recent de murdarie. Acesta este compus din prespalare la 50°C, spalare la 60°C si clatire la 60°C, urmat de uscare. Saca nu aveti articole foarte murdare, sau sensibile, acest program reuseste sa obtina rezultate excelente de cele mai multe ori. Programul va consuma 10 litri de aoa si are consum energetic de 0.9 kwh. Daca folofiti langa acest program si optiunea de Igienizare, clatirea se va efectua la 65°C, si programul se va lungi cu 20 de minute.

Normal – un program cu un timp de rulare de 180 de minute, si care se compune din prespalare la 45°C, spalare la 55°C, clatire, clatire la 65°C si uscare.

 

VEZI REDUCEREA ACTUALA LA ACEST MODEL AICI

 

La Samsung DW60M5050BB/EU se insista destul de mult la valorile de consum si modificarile aduse de optiune de Igienizare asupra programelor, care poate fi privit ca un plus, fata de alte marci, care zic doar atat despre optiunea de igienizare, ca se mareste temperatura apei in ultimul ciclu de clatire.
Totodata este prezent si optiunea de tablete, adica daca se folosesc detergenti de acest tip, atunci timpul de dizolvare a programelor trebuie otpimizat.
Mai este prezent si otpiunea de incarcare la jumate, care este diferit de alte marci, caci la Samsung daca se foloseste optiunea incarcare la jumate, atunci spalarea se va efectua doar pe cosul inferior. Puteti deci sa rulati un program de spalare chiar si cand aveti doar 506 seturi incarcate, astfel resturile nu se mai usuca, si totodata consumul energetic va fi mai mic.

2 Responses to Samsung DW60M5050BB/EU cu incarcare la jumate si igienizare

  1. Sabadean olivia says:

    Bună ziua! Mânerul de pe fațada mașinii de spălat este sugestiv sau nu se poate pune frontul mobilierului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *