Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Specificatii la Samsung DW60M6050BB/EO cu multe programe si optiuni

Specificatii la Samsung DW60M6050BB/EO cu multe programe si optiuni
5 (100%) 1 vote[s]

Chiar daca masinile de spalat vase Samsung nu sunt printre preferintele romanilor, caci automat asocieaza aceasta marca cu un televizor :), producatorul de electronice si electrocasnice are cateva modele bune si pe acest segment. Chiar daca nu e varf de gama, Samsung DW60M6050BB/EO are niste specificatii tehnice demne de luat in seama.

Vorbim despre un model complet incorporabil cu o capacitate de 14 seturi, 7 programe de spalare, si extra-optiuni precum incarcare la jumate (asta prin selectarea cosului asupra caruia se va efectua splararea) sau igienizare. Eficienta energetica de A++ nu e nici excelent, nici rau, deci e la mijloc.

 

 

VERIFICA DISPONIBILITATE STOC AICI

 

Programele de spalare alaturi de durata, consumul si temperatura apei la Samsung DW60M6050BB/EO :

Intensiv – programul care trebuie rulat cand in aparat aveti articole foarte murdare, sau chiar cu murdarie uscata. Se compune din prespalare la 50°C, salare la 60°C, doua cilcuri de clatiri si clatire finala la 70°C. Programul va rula timp de 175 de minute, timp in care consuma 17.5 litri de apa si are un consum energetic de 1.6 kWh. Chiar daca este un program destul de complex si rezultatele sunt bune, parca Bosch obtine rezultate si mai bune la programul intensiv.
Eco – programul tipic de spalare la 50°C, si care este foarte lung, pentru a spala eficient incarcarile cu rest normal de murdarie, si pentru a obtine un consum energetic cat mai mic. In cazul de fata vorbim de 225 de minute de rulare a programului, cu un consum energetic de 0.93 kWh si 10.5 litri de apa. Cu aceste valori, Samsung DW60M6050BB/EO obtine clasa de eficienta energetica de A++.
Delicat – pentru articole sensibile la temperaturi ridicate, si care prezinta rest scazut de energie. Programul este compus din prespalare, spalare la 40°C, clatire si clatire finala la 60°C. Toate acestea se intempla in 130 de minute, timp in care se consuma 13 litri de apa si va avea un consum energetic de 0.9 kWh.
Express – Un program de doar 60 de minute, insa foarte eficient, in cazul incarcarilor cu rest recent de murdarie, deoarece este compus din prespalare la 50°C, spalare la 60°C, si clatire finala la 60°C.
Scurt – program scurt, de doar 30 de minute, cu spalare la 45°C si clatire la 50°C. Chiar daca pana acum la celalalte programe nu am specificat faptul ca au si ciclu de uscare, toate au, insa acesta, cel Scurt nu are!
Auto – programul comandat de senzorul de turbiditate, care va detecta nivelul de murdarie, si ajusteaza temperatura apei in ciclul de spalare in intervalul 45-55°C, si consumul de apa intre 11 si 15 litri. Durata totala a programului este fix, de 150 de minute, iar consumul energetic va varia intre 0.9 si 1.3 kWh.
Prespalare – o simpla prespalare timpde 15 minute, cu 4 litri de apa. Daca ati pus articole in masina, si nu vreti sa porniti un program de spalare, puteti folosi aceasta prespalare, care va va ajuta enorm.

 

VEZI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

 

Samsung DW60M6050BB/EO are urmatoarele extra-optiuni dipsonibile:

Incarcare la jumate – insa cu selectarea cosului asupra caruia sa se efectueze spalare.
Igienizare – este evidentiat separat in cazul fiecarui program de spalare diferenta de consum si de timp, cand e folosit aceasta optiune. Folosind igienizarea, clatirea finala se executa la o temperatura mai ridicata, cu 5 °C, si va fi si mai lunga, de obicei cu 10-15 minute.
Tabs – cand se folosesc detergenti in forma de tablete, ciclul de prespalare trebuie eficientizat, pentru ca tabletele sa se dizolve.
Lock – impiedica modificarea programului dupa pornirea acestuia. La alti producatori e denumit si ChildLock. Insa deoarece este un model complet incorporabil, daca copilul a deschis aparatul in timpul functionarii acestuia, deja este o problema 🙂

Cu un pret aproape de 2000 Ron, Samsung DW60M6050BB/EO este o alegere destul de buna. Atentie insa la unele poze de pe site-urile pe care se vinde: nu toate pozele sunt de la acest model!

 

VEZSI REDUCEREA ACTUALA AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *