Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Sharp QW-GC13F472WEU sau mai bine zis QW-C13F472W

Masina de spalat vase QW-GC13F472WEU este un model independent, cu o latime de 60 de cm si capacitate de incarcare de 12 seturi, insa asa cum am specificat si in titlu, numele modelului conform producatorului este QW-C13F472W. Acest model are 4 programe de spalare, o eficienta energetica de A++, extra-optiunea de incarcare la jumate, dar si Child Lock sau afisare timp ramas. Asa cum suntem obisnuiti cu modelele Sharp, activand incarcare la jumate, nu intodeauna scade consumul de apa, ci durata programului.

 

Citeste descreierea completa

Sharp QW-GC12F492WEU cu doar trei programe de spalare

Masina de spalat vase Sharp QW-GC12F492WEU (modelul fiind conform Sharp fara litera G) este unul din cele mai simple modele al acestui producator, avand doar trei programe de spalare. Deci numaraul programelor este foarte mica, are afisaj digital pentru timpul ramas de spalare, are extra-optiunea de incarcare la jumate, care in doua programe scurteaza durata programului, insa consumul de apa este aceasi, iar in programul intensiv si consumul de apa va fi mai mic.
Desi este un model simplu, cu capacitate de 12 seturi, are o eficienta energetica destul de ridicata, de A++.

Citeste descreierea completa

QWD52I472XEU – un model aproape perfect de la Sharp

Masina de spalat vase Sharp QWD52I472XEU este un model complet incorporabil, si o capacitate foarte mare, de 15 seturi, avand 8 programe de spalare, din care trei cu senzori, si extra-optiuni foarte folositoare, precum Incarcare la jumate in trei moduri diferite. Am zis ca este un model aproape perfect, deoarece la eficienta energetica are A++, insa daca vrem un consum mic, putem sa alegem unul din cele trei spalari cu senzori, care vor consuma exact cat e nevoie. Programele de spalare desi poarta aceasi nume ca la alti producatori, temperaturile de spalare, sau durata acestora difera foarte mult.

Citeste descreierea completa

Modelul de top Sharp QW-GT45F444I sau QWGT45F444IEU

Masina de spalat vase Sharp QW-GT45F444I apare si sub denumirea de QWGT45F444IEU pe unele site-uri care comercializeaza acest model, este unul de top, insa din pacate datele tehnice nu sunt corecte nici pe departe. Am luat cateva site-uri de unde se poate achizitiona acest model de top, care nu e ieftin deloc, 500 de lire in uk, la noi undeva la 3000 de lei, insa datele sunt total aiurea.
In realitate are o capacitate de incarcare de 14 seturi, 10 programe de spalare, din care doua cu autodetectare, 6 temperaturi de spalare, si multe extra-optiuni. Eficienta energetica este una de top, caci Sharp ii da o clasa de A+++ -20%, adica cu 20% mai eficient decat consumul care trebuie atins pentru o clasa de A+++.

Citeste descreierea completa

Despre Sharp QWGC13F471WEU insa date reale

Probabil ati cautat specificatii despre masina de spalat vase Sharp QWGC13F471WEU, fara succes, si asa ati ajuns si pe aceasta pagina, asta deoarece oficiel acest model nu exista, si nu o sa gasiti date oficiale despre acest model. Chiar si pe cele mai cunoscute site-uri de electrocasnice apare sub aceasta denumire, insa in poze arata un alt model. Modelul corect este QW-GC13F472W, iar specificatii tehnice sunt aceasi. Vorbim deci despre un model independent, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, 4 programe de spalare, optiunea de incarcare la jumate, si o eficienta energetica de A++.

 

Citeste descreierea completa

Sharp QW-GT13F492WEU cu 6 programe si 4 extra optiuni

sharp-qw-gt13f492weuMasina de spalat vase Sharp QW-GT13F492WEU este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, si totusi o eficienta energetica ridicata de A++, care are 6 programe de spalare si 4 extra-optiuni foarte folositoare. Din pacate nu se gasesc prea multe informatii pe site-ul oficial al producatorului, ceea ce este un mare minus, caci pe site-urile care comercializeaza acest model informatiile sunt diferite.

Citeste descreierea completa

Modelul de top slim Sharp QW-S24F443I

sharp QW-S24F443IMasina de spalat vase Sharp QW-S24F443I este una dintre cele mai bune modele al acestui producator de electrocasnice, caci are o eficienta energetica maxima de A+++, 8 programe de spalare (din care doua cu autodetectarea nivelului de murdarie), dar si extra-optiuni chiar folositoare.  Sharp QWS24F443I are o capacitate de incarcare de 10 seturi, deci vorbim de o masina cu o latime de 45 de cm, si este independent – adica nu poate fi incorporat.

Citeste descreierea completa

Sharp QW-S22F472W programe si consum

Sharp QW-S22F472WMasina de spalat vase Sharp QW-S22F472W este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi (deci latime de 45 cm)si eficienta energetica de A++. La prima vedere am crede ca e un model oarecare, mai ales ca site-urile care il comercializeaza nu specifica in detaliu ce stie cu adevarat. QW-S22F472W are 8 programe de spalare, insa din care 3 cu senzori care detecteaza nivelul de murdarie si incarcare, si extra-optiuni folositoare.

Citeste descreierea completa

Modelul de top QWD53I443XEU

QWD53I443XEU

Masina de spalat vase Sharp QWD53I443XEU este una din cele mai performante al acestui producator, la categoria incorporabile, si asta deoarece are o capacitate maxima de incarcare de 15 seturi dar si eficienta energetica maxima, de A+++. Asta inseamna ca in programul Eco va folosi doar 9 litri de apa si 0.94 kWh de energie electrica, ceea ce pentru un model asa de mare, chiar este putin. Totodata ofera 8 programe de spalare, si o multime de extra-optiuni folositoare.

Citeste descreierea completa

Sharp QWD21I491XEU un model incorporabil ieftin

Sharp QWD21I491XEU deschisPentru cei care nu vor ca masina de spalat vase sa fie foarte inteligent, ci doar sa aiba programele „must”, si sa aiba un pret decent, Sharp QWD21I491XEU poate fi o varianta buna, caci acesta poate fi cumparat sub 1500 de lei. Insa sa vedem principalele caracteristici tehnice ale acestui model: are o eficienta energetica de A+, este complet incorporabil, o capacitate de incarcare de 12 seturi, 5 programe de spalare si posibilitatea de spalare intarziata la 3 intervale de timp predefinite de 3/6/9 ore. Deci vorbim despre un model destul de simplu, care nu necesita multa butonare pentru a porni un program, si care din punc de vedere tehnologic este simplu- deci si putine senzori care ar putea sa se defecteze.

Citeste descreierea completa

Minunatul Sharp QWD41F452BEU de 15 seturi

Sharp QWD41F452BEUDaca vezi acest minunat model, nu ai cum sa nu te indragostesti de ea, caci negrul ce o imbraca arata splendid, si desi este un model independent (sau poate fi incorporat sub blat) afisajele si butoanele sunt ascunse, ca sa nu perturbeze imaginea la Sharp QWD41F452BEU. Desi nu este un model chiar ieftin, merita sa va ganditi la ea ca si o posibila achizitie, caci specificatiile tehnice pe care le are sunt extrem de bune. Deci are in total 9 programe de spalare, o capacitate de incarcare de 15 seturi (maxim), si o eficienta energetica de A++ (desi la apa are un consum foarte mic, ca masinile cu capacitate de 12 seturi), 3 programe cu auto, si extra-optiuni care ne ajuta in multe situatii.

Citeste descreierea completa

QWT34F463IEU cu eficienta energetica de A+++

Sharp QWT34F463IEUQWT34F463IEU este cel mai bun model al producatorului Sharp dupa parerea noastra (asta in luna februarie 2016, in categoria de 12 seturi), insa din pacate nu o sa gasiti prea multe detalii despre acest model, asa ca va vom detalia ce stie se ce nu, pentru a va ajuta daca doriti sa cumparati acest model. Sharp QWT34F463IEU este un model independent, insa poate fi pus sub blat, are o eficienta energetica maxima, de A+++, capacitate de incarcare de 12 seturi, un numar mare de programe de spalare, 8 la numar din care doua cu autodetectare, filtru micoban, functii aditionale importante, display electronic
Citeste descreierea completa

Sharp QWC13F471WEU

sharp QWC13F471WEUMasina de spalat vase Sharp QWC13F471WEU este un model foarte simplu, cu un numar foarte mic de programe, 4 mai precis. Daca dorim o masina cu multe programe d espalare, multe functii aditionale si tehnologie de ultima generatie, Sharp are modele care corespund acestor preferinte, insa QWC13F471WEU stie 4 programe, functia de incarcare la jumate, blocare acces copii, programare intarziata, si cam atat.

Citeste descreierea completa

Sharp QWT24F463WEU cu eficienta de A+++

Modesharp QWT24F463WEUlul QWT24F463WEU de la producatorul de renume Sharp este printre potinele de modele de masini de spalat vase independente, care cu o capacitate de incarcare de 12 seturi atinge eficienta energetica de A+++, si daca prindeti vreo oferta il puteti gasi pe la 2100 lei (vezi ofertele actuale la acest model).
Si nu doar sta bine la eficienta energetica si pret, ci si la numarul programelor (dintre care doua cu autodetectarea nivelului de murdarie) si extra-optiunilor pe care le ofera. Asa ca aveti un numar de 8 programe de spalare si doua extra-optiuni care sunt mai mult decat suficiente.

Citeste descreierea completa

QWT21F472WEU un model foarte reusit

Sharp QWT21F472WEUMasina de spalat vase Sharp QWT21F472WEU desi nu este varful de gama precum modelul QWT21F472WEU este una din cele mai bune optiuni la alegerea unei masini de spalat vase independente. De ce zic acest lucru? Desi are o capacitate de incarcare mai mica de doar 12 seturi si eficienta energetica de A++ la pretul pe care il are foarte putine alte modele de la alti producatori ofera acelasi specificatii tehnice.

Eficienta energetica de A++ nu este una slaba, ci dinpotriva, pentru un model de clasa medie acesta ofera foarte multe, precum: numar mare de programe (din care trei cu autodetectare), extraoptiuni binevenite, consum mic, posibilitatea amplasarii lui sub blat, etc..

Citeste descreierea completa

Modelul premium Sharp QWT24F443IEU

sharp qw t24f443iModelul independent Sharp QWT24F443IEU prezinta varful de gama in momentul de fata (octombrie 2015) la masinile de spalat vase independente de la acest producator. De ce e atat de bun? La capacitate de incarcare de 15 seturi pe care le are, este de o eficienta energetica de A+++ adica maxim ce se poate atinge, insa foarte putini producatori reusesc la cele de 15 seturi sa scoata A+++. Totodata are doua programe Auto de autodetectare a nivelului de murdarie, si care regleaza consumul de apa, temperatura si durata de spalare, 3 functii de incarcare la jumate (pana acum nu am vazut la alti producatori acest lucru) si multe alte fucntii speciale!

Citeste descreierea completa

QWC12F491WEU de 12 seturi si 3 programe de spalare

Sharp qwc12f491wDeoarece dupa parerea mea modelul Sharp QWC12F491WEU este unul prea slab ca sa mai fie achizitionat in momentul de fata, detaliez foarte putin acest model. Si de ce am o parere proata despre acest model? Deoarece are doar 3 (trei) programe de spalare! Si daca credeti ca sta bine la functii aditionale, ei atunci trebuie sa va dezamgesc, caci nu are asa ceva. Si atentie ca pe multe site-uri care il vand am vazut la poza apare un alt model!

Citeste descreierea completa

Sharp QWT13F491WEU de 12 seturi

Sharp QWT13F491WEUMasina de spalat vase Sharp QWT13F491WEU este un model independent, cu o capcitate de incarcare de 12 seturi, si eficienta energetica A+, insa deoarece nu demult au intrat si pe piata din Romania pe acest segment de electrocasnice, nu prea gasiti detalii despre modele Sharp.

Daca vreti sa il cumparati, caci are un raport pret calitate super bun, incerc sa va detaliez mai mult ce stie acest model.

Citeste descreierea completa