Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Despre Sharp QWGC13F471WEU insa date reale

Despre Sharp QWGC13F471WEU insa date reale
5 (100%) 1 vote[s]

Probabil ati cautat specificatii despre masina de spalat vase Sharp QWGC13F471WEU, fara succes, si asa ati ajuns si pe aceasta pagina, asta deoarece oficiel acest model nu exista, si nu o sa gasiti date oficiale despre acest model. Chiar si pe cele mai cunoscute site-uri de electrocasnice apare sub aceasta denumire, insa in poze arata un alt model. Modelul corect este QW-GC13F472W, iar specificatii tehnice sunt aceasi. Vorbim deci despre un model independent, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, 4 programe de spalare, optiunea de incarcare la jumate, si o eficienta energetica de A++.

 

 

VERIFICA AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Programele de spalare la Sharp QWGC13F471WEU sau mai bine zis QW-GC13F472W:

Eco: programul tipic ecologic, care are cel mai scazut consum de nergie electrica, daca vrem sa spalam incarcari cu rest normal de murdarie, caci temperatura de spalare va fi de 50°C, insa pe o perioada destul de lunga. Totodata consumul acestui program este luat in considerare, pentru obtinerea clasei de eficienta energetica. Are un consum de 12 litri de apa si 0.91 kwh de energie electrica la o spalare, sau 3360 litri pe an si 256 kWh de energie electrica pe an.
Intensiv: spalare ideala, daca avem vase si oale murdare in masina, deoarece se va spala la presiune mai mare, si la temperatura apei de 65°C. Durata programului este de 117 minute, insa este cel mai mare consumator de energie electrica – asta datorita faptului ca spala la temperatura inalta, si foloseste multa apa.
Scurt: un programel tipic scurt, de 30 de minute, si spalare la 40°C. Asa cum e valabil la orice producator, si in acest caz, lipseste ciclul de uscare.
Express: un program relativ scurt, de 50 de minute, insa cu salare la 65°C. Daca il folosim imediat dupa servirea mesei, deci rest recent de mancare, va face minuni in cele mai multe cazuri. Datorita faptului ca spala la temperatura inalta, si acest program este un consumator mare de electricitate, insa durata scurta a programului compenseaza acest lucru.

Sharp QWGC13F471WEU are insa optiunea de incarcare la jumate, cu ajutorul caruia putem folosi aparatul si cand nu e plin, si vom putea economisi apa si energie electrica. Activand aceasta optiune, durata programelor, presiunea si temperatura apei raman neschimbate, insa va folosi mai putina apa.

Totodata avem si ChildLock, pentru ca copii sa nu poata modifica setarile in timpul spalarilor. Afisajul este unul destul de mic, insa ofera informatii despre tot ceea ce avem nevoie: timpul ramas de spalare, daca masina spala, clateste, usuca sau a terminat programul, sau daca cumva nu mai are sare sau agent de clatire.

OPINII SI REVIEWURI POT APAREA SI AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *