Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Minunatul Sharp QWD41F452BEU de 15 seturi

Minunatul Sharp QWD41F452BEU de 15 seturi
3.3 (66.67%) 3 vote[s]

Sharp QWD41F452BEUDaca vezi acest minunat model, nu ai cum sa nu te indragostesti de ea, caci negrul ce o imbraca arata splendid, si desi este un model independent (sau poate fi incorporat sub blat) afisajele si butoanele sunt ascunse, ca sa nu perturbeze imaginea la Sharp QWD41F452BEU. Desi nu este un model chiar ieftin, merita sa va ganditi la ea ca si o posibila achizitie, caci specificatiile tehnice pe care le are sunt extrem de bune. Deci are in total 9 programe de spalare, o capacitate de incarcare de 15 seturi (maxim), si o eficienta energetica de A++ (desi la apa are un consum foarte mic, ca masinile cu capacitate de 12 seturi), 3 programe cu auto, si extra-optiuni care ne ajuta in multe situatii.

 

DE OBICEI OPINII DESPRE ACEST MODEL APAR SI AICI

 

Cele 9 programe de spalare la Sharp QWD41F452BEU:

Prespalare: da, are din fericire programul de prespalare, care spala timp de 15 minute, fara a incalzi apa, deci consum energetic minim, insa pentru masinile de spalat vase cu capacitati mari acest ar trebui sa fie un program prezent la toate marcile. Deci pana acum un + din partea noastra.
Eco: programul dupa care se obtine si eficienta energetica, in cazul de fata A++, se spala la 50°C, timpul total al programului fiind de 162 minute, si consuma doar 9 litri de apa si 0.94kWh de energie electrica.
Quick 30 : programelul scurt de 30 minute, si spala la 40°C, evident fara uscare.
Express: programul care spala timp de 55 de minute la 55°C .
Auto delicat: o spalare cu autodetectare, insa delicata, la temperatura cuprinsa intre 30 si 50°C, cu timpul de spalare variabil intre 64-92 minute
Auto normal: spalare la temperaturi cuprinse intre 50-60°C, insa timpul va fi intre 100-127 de minute, in functie de cantitatea de murdarie detectata de aparat.
Auto intensiv: programul intensiv cu autodetectare, o spalare la 60-70°C, iar timpul va varia intre 111-183 de minute. Evident la aceste programe auto si consumul de apa si energie electrica varieaza mult .
Hygiene: spalare la temperatura de 60°C , timp de 123 de minute (la alti producatori ar fi programul intensiv)
Extra Hygiene: o spalare lunga de 161 de minute si temperatura maxima de 70°C, evident cu consum ridicat de apa si energie electrica.

Cele noua programe de spalare la Sharp QWD41F452BEU sunt suficiente, mai ales ca avem 3 programe separate Auto, dar si cea de prespalare, insa ca si extra-optiune vine cu trei optiuni. Incarcare la jumate, cu spalare pe cosurile selectate separat – deci ori cea de jos ori cea de sus, sau incarcare la jumate pe ambele cosuri. Insa pentru toate acestea trebuie sa aveti un buget mai maricel, caci nu este chiar ieftin!

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

2 Responses to Minunatul Sharp QWD41F452BEU de 15 seturi

  1. Razvan says:

    Ce inseamna 15 seturi? Ce inseamna 1 set? Nu inteleg asta cu seturile.

    • MSV says:

      Un set la masina de spalat vase inseamna:farfurie ciorba, farfurie fel principal, farfurie desert, cescuta, farfurie cescuta, pahar, si tacamurile pentru acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *