Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul de top QWD53I443XEU

Modelul de top QWD53I443XEU
5 (100%) 1 vote[s]

QWD53I443XEU

Masina de spalat vase Sharp QWD53I443XEU este una din cele mai performante al acestui producator, la categoria incorporabile, si asta deoarece are o capacitate maxima de incarcare de 15 seturi dar si eficienta energetica maxima, de A+++. Asta inseamna ca in programul Eco va folosi doar 9 litri de apa si 0.94 kWh de energie electrica, ceea ce pentru un model asa de mare, chiar este putin. Totodata ofera 8 programe de spalare, si o multime de extra-optiuni folositoare.

 

ALTE OPINII DESPRE ACET MODEL POT APAREA SI AICI

 

 

Cele 8 programe de spalare la Sharp QWD53I443XEU :

Mini: programelul scurt, de doar 18 minute, deci fara uscare.
Eco: programul dupa care a reusit sa obtina si eficienta energetica de A+++, un program care spala la 50°C, folosind 9 litri de apa si 0.94 kWh de energie electrica. Programul are o durata de 195 de minute.
Quick: programul scurt de doar 30 de minute, si spalare la 40°C, si acesta fara uscare.
Express: sau poate fi numit si zilnic, un program de 50 de minute, cu spalare la 65°C, deci si uscare la sfarsit.
Dual Pro Wash: programul care spala la presiuni diferite pe cele doua cosuri. Vasele si oalele murdare din cosul inferior vor fi spalate la o presiune mai mare, astfel se obtine un rezultat bun, fara a deteriora pahare sensibile din cosul superior.
Auto Delicat: pentru articole delicate, insa un program cu senzori, deci temperatura si consumul va varia in functie de nivelul de murdarie detectata. Astfel temperaturile vor fi mici, intre 30-50°C, si durata de splare intre 77-91 de minute.
Auto intensiv: programul intensiv, tot cu senzori, deci o spalare la temperaturi inalte, intre 50-70°C, iar timpul total al progrmaului va fi intre 124-179 minute.
Hygiene: un program cu spalare la 60°C, si o clatire finala la temperatura inalta, recomandat de obicei cand avem bebelusi, si vrem o igienizare mai buna.

Extra-optiunile la Sharp QWD53I443XEU sunt chiar folositoare, si cred ca nici nu ne trebe mai mult, caci avem incarcare la jumate in 3 moduri: doar pe cosul inferior sau superior, sau incarcare in ambele cosuri. Totodata avem si optiunea de Extra Fast, ceea ce reduce cu aproximativ 50% timpul programelor (doar la anumite se poate alege), asta prin cresterea presiunii apei si a temperaturii acestuia, si Extra Silent, care la alti producatori e un program separat, caci se spala la o presiune scazuta a apei, pe timp mai indelungat, astfel masina de spalat vase va fi mai silentioasa.
Mai exista si optiunea de tablete multifunctionale sau 3in1, asta daca folositi detergenti de acest tip.

Nu am amintit, caci deja e ceva normal, faptul ca deoarece are o capacitate de 15 seturi are tava separata pentru tacamuri, totodata si intarzierea (programarea) programelor este posibila in intervalul 1-24 de ore.

Sharp QWD53I443XEU poate avea un minus, si anume pretul, insa o masina de spalat vase cu capacitate maxima si eficienta energetica maxima de obicei costa si mai mult…

VEZI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL AICI

2 Responses to Modelul de top QWD53I443XEU

 1. Luminita says:

  Buna ziua. Surprinzator, dar am cumparat masina doar de 2 saptamani si aseara a dat eroare F9. Si mai surprinzator, in manual nu am gasit nimic despre codurile de eroare. Sper sa nu fie o problema mare pt ca sunt multumita de ea. Va rog sa ma ajutati cu codurile. Multumesc

  • MSV says:

   Buna ziua,
   Din pacate F9 este eroarea cand este problema la: supapa deviator de flux. Aceasta aroare nu poate fi remediata de Dvs, trebuie contactat service-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *