Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul de top Sharp QW-GT45F444I sau QWGT45F444IEU

Modelul de top Sharp QW-GT45F444I sau QWGT45F444IEU
4.3 (85%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Sharp QW-GT45F444I apare si sub denumirea de QWGT45F444IEU pe unele site-uri care comercializeaza acest model, este unul de top, insa din pacate datele tehnice nu sunt corecte nici pe departe. Am luat cateva site-uri de unde se poate achizitiona acest model de top, care nu e ieftin deloc, 500 de lire in uk, la noi undeva la 3000 de lei, insa datele sunt total aiurea.
In realitate are o capacitate de incarcare de 14 seturi, 10 programe de spalare, din care doua cu autodetectare, 6 temperaturi de spalare, si multe extra-optiuni. Eficienta energetica este una de top, caci Sharp ii da o clasa de A+++ -20%, adica cu 20% mai eficient decat consumul care trebuie atins pentru o clasa de A+++.

VEZI AICI OFERTA ACTUALA PENTRU ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Sharp QW-GT45F444I :

Auto delicate 30-50 : o spalare delicata, la temepraturi cuprinse intre 30-50°C si o presiune scazuta a apei, care va regla si consumul de spa, deci si electricitate, dar si durata programului, in conformitate cu nivelul demurdarie detectat.
Auto normal 50-60: pentru incarcari cu rest normal de murdarie, si o presiune normala, la temepraturi cuprinse intre 50-60°C.
Dual pro wash: o spalare cu presiuni diferite pe cele doua cosuri. Articolele murdare din cosul inferior vor fi spalate la o presiune mare, iar articolele mai sensibile din cosul superior la o presiune scazuta.
Eco 50°C: programul cel mai economic din punct de vedere a consumului, cu ajutarul caruia a obtinut si clasa de eficienta energetica maxima.
Express 50: un program de o durata de doar 50 de minute, insa spalare la 65°C, fiind ideal cand avem rest recent de murdarie, in cantitate normala.
Prespalare: nelipsitul program scurt, care e folosit ca si o prespalare sau o inmuiere.
QuickWash 18: daca avem doar 4 seturi incarcate, atunci putem folsi acest program foarte scurt de doar 18 minute.
Quick 30: un program cu o durata de 30 de minute, si spalare la 40°C
Steam wash: o spalare cu puterea aburului, deci temperaturi foarte mari, insa evident si consumul energetic este foarte mare.

Acest model este echipat si cu Eco Box, care retine apa de la ultimul ciclu de clatire a programului, si o va utiliza la ciclul de prespalare la urmatorul program, astfel veti economisi si mai multa apa.
Pentru o uscare cat mai eficienta avem prezent si functia Autodoor, care descide usa aparatului la sfarsitul programului, asfel totul va fi uscat mai repede.
Atat de mult cautata Incarcare la jumate este si ea prezenta, si nu oricum, ci in trei modeuri diferite: incarcare doar in cosul inferior, incarcare doar in cosul superior, sau incarcare pe ambele cosuri.
Avem prezent si optiuni precum ExtraHygiene, Extra Fast, sau Extra Dry, si nu mai vorbim de cele banale precum Child Lock, afisare timp ramas, programare intarziata.

Sharp QW-GT45F444I sau QWGT45F444IEU este cu siguranta un model de top, insa deoarece nu prea exista suport din partea producatorului- cel putin pe romania, nu e foarte caut.

 

ALTE REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *