Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul de top slim Sharp QW-S24F443I

Modelul de top slim Sharp QW-S24F443I
3.6 (72.86%) 14 vote[s]

sharp QW-S24F443IMasina de spalat vase Sharp QW-S24F443I este una dintre cele mai bune modele al acestui producator de electrocasnice, caci are o eficienta energetica maxima de A+++, 8 programe de spalare (din care doua cu autodetectarea nivelului de murdarie), dar si extra-optiuni chiar folositoare.  Sharp QWS24F443I are o capacitate de incarcare de 10 seturi, deci vorbim de o masina cu o latime de 45 de cm, si este independent – adica nu poate fi incorporat.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI OPINII DESPRE ACEST MODEL

 

Cele 8 programe de spalare alaturi de durata si consum la Sharp QW-S24F443I:

Prespalare: desi vorbim de o masina cu capacitate de 10 seturi, si in acest caz este foarte folositor aceasta simpla prespalare cu 4.2 litri de apa timp de 15 minute. Deoarece apa nu este incalzita, consumul energetic este minim, respectiv 0.02 kWh.
Auto delicat: o spalare delicata controlata in totalitate de senzorii de incarcare si de turbiditate, care vor regla temperatura de spalare intre 30-50°C, consumul de apa intre 10.6 si 17.7 litri, deci si consumul energetic va varia intre 0.75-0.9 kWh.
Auto intensiv: o spalare intensiva controlata tot de senzori. Temperatura de spalare va varia intre 50-70°C, folosind intre 12 si 24 litri de apa si intre 1.2-1.8 kWh de energie electrica. Si timpul de spalare va varia intre 117-171 minute.
Dual wash: o spalare mai intensiva in cosul inferior, pentru a proteja paharele din cel superior. Se spala la 65°C, va consuma 15.4 litri de apa si 1.43 kWh de energie electrica. Timpul total al programului este de 106 minute.
Quck 30: o spalare rapida de 30 de minute, cu spalare la 40°C, folosind 10.9 litri de apa.
Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, insa cum e valabil la orice model de la orice producator, este lunga, de 185 minute. Se spala la 50°C, si va consuma 9 litri de apa si 0.65 kWh de energie electrica.
Super 50: o spalare de 50 minute, insa la temperatura de 65°C. Are un consum de 1.31 kWh si 10.9 litri de apa.
Hygiene 70: o spalare cu igienizare la ultima clatire, cu doua spalari la 50 si 70°C. Are o durata de 95 minute si un consum de 0.98 kWh de energie electrica.

La programele de spalare Sharp QW-S24F443I sta destul de bine, caci in rogramul eco chiar avem un consum foarte mic, totodata cele 2 programe de spalare cu senzori vor fi utilizate cel mai frecvent 🙂 , si sa nu uitam nici faptul ca are prespalare separata.
Ca si extra-optiuni acest model dispune de :
Incarcare la jumate: daca masina nu e plin, folosind aceasta optiune se va spala la acesi temperatura, insa durata programelor va fi mai scurta, si la cele mai multe si consumul de apa va fi mai mic, deci si un consum energetic mai redus. Tipic Sharp, incarcare la jumate este de 3 feluri: pe ambele cosuri, in cosul superior, in cosul inferior.
Extra fast: se va spala la o presiune mai mare, deci se scurteaza timpul total al programului, si in unele cazuri si consumul de apa.
Extra Silent: se va spala la o presiune a apei scazuta, pentru o spalare cat mai silentioasa. durata programelor va fi mai mare.
Energy Save: la sfarsitul programului usa masinii se deschide automat, pentru a grabi procesul de uscare. La ultima clatire se va folosi apa la o temperatura mai scazuta, deci avem un consum mai scazut de energie.

Chiar daca nu este un model ieftin, Sharp QW-S24F443I ofera multe, si merita banii, caci programele de spalare sunt suficiente si bune, si avem extra-otpiuni chiar folositoare.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *