Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Modelul premium Sharp QWT24F443IEU

Modelul premium Sharp QWT24F443IEU
3.7 (74%) 10 vote[s]

sharp qw t24f443iModelul independent Sharp QWT24F443IEU prezinta varful de gama in momentul de fata (octombrie 2015) la masinile de spalat vase independente de la acest producator. De ce e atat de bun? La capacitate de incarcare de 15 seturi pe care le are, este de o eficienta energetica de A+++ adica maxim ce se poate atinge, insa foarte putini producatori reusesc la cele de 15 seturi sa scoata A+++. Totodata are doua programe Auto de autodetectare a nivelului de murdarie, si care regleaza consumul de apa, temperatura si durata de spalare, 3 functii de incarcare la jumate (pana acum nu am vazut la alti producatori acest lucru) si multe alte fucntii speciale!

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII SI PRET ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Cele 8 programe de spalare la Sharp QWT24F443IEU:

Mini: un mini program de doar 18 minute, insa evident fara uscare.
Eco: programul dupa care se ofera eficienta energetica, are o durata de 197 de minute, spala la 50°C, si consuma doar 9 litri de apa.
Quick: un program scurt, de 30 de minute, spaland cu apa la 40 de grade.
Express: un program care spala timp de 50 de minute cu apa la 50°C, insa le si usuca.
Auto delicat: program special cu autodetectare insa pentru articole delicate, caci temperatura apei poate fi intre 30-50°C, iar timpul de spalare de 79-97 de minute.
Auto intensiv: tot un program de autodetectare, insa pentru o spalare intensiva, caci temperatura apei va fi intre 50-70°C, iar timpul de spalare intre 107-171 de minute.
Hygiene: program de igienizare mai ales pentru articolele copiilor, caci spala la 70°C.
Dual wash: va spala la o presiune a apei diferit in cele doua cosuri, astfel paharele vor fi spalate la o presiune mai scazuta decat oalele din cosul inferior.

Ca si extra optiuni aveti de unde alegeti caci Sharp QWT-24F443IEU are:
Incarcare la jumate – de trei feluri. Cel normal, cand puneti articole in ambele cosuri, si alte doua pentru doar cosul inferior sau cosul superior. Aceste optiuni (toate cele 3) inca nu am regasit la niciun alt producator!
Extra Hygiene: la ultima faza de clatire se va folosi apa la o temperatura inalta pentru o igienizare mai buna.
Extra silent: prin reducerea presiunii apei aparatul va fi si mai silentios.
Extra fast: pentru a termina si mai repede, insa sa nu se piarda din eficienta spalarii, temperatura si presiunea apei va fi mai mare.

Si fiind un aparat din gama premium are si alte tehnici intesante, precum autodeschiderea usii cand programul sa terminat – pentru o uscare si mai rapida.

Avand mini afisaj, aveti posibilitatea sa vedeti cat mai este din timpul de spalare, sau sa programati spalarea pana la 24 de ore!

 

CEL MAI MIC PRET PENTRU ACEST MODEL ESTE AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *