Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

QWC12F491WEU de 12 seturi si 3 programe de spalare

QWC12F491WEU de 12 seturi si 3 programe de spalare
2 (40%) 5 votes

Sharp qwc12f491wDeoarece dupa parerea mea modelul Sharp QWC12F491WEU este unul prea slab ca sa mai fie achizitionat in momentul de fata, detaliez foarte putin acest model. Si de ce am o parere proata despre acest model? Deoarece are doar 3 (trei) programe de spalare! Si daca credeti ca sta bine la functii aditionale, ei atunci trebuie sa va dezamgesc, caci nu are asa ceva. Si atentie ca pe multe site-uri care il vand am vazut la poza apare un alt model!


Programele de spalare la Sharp QWC12F491WEU:

Eco 50 : programul care spala la 50°C pentru a avea un consum electric cat mai scazut. Insa ca sa spale bine are nevoie de 165 de minute – timp destul de scurt in comparatie cu alte marci.
Intensive: masina de spalat vase va folosi apa la 65°C, pentru a obtine vase curate, chiar daca au resturi arse sau uscate.
Express: programul care spala la 50°C si timpul de spalare este de tot 50 de minute. Probabil acesta va deveni daca cumva il cumparati programul Zilnic.

Programele de spalare pot fi insa programate, caci are afisaj electronic, asa ca si timpul ramas de lucru este afisat. Daca doriti blocare tastaturi, aveti si aceasta posibilitate. Alte optiuni nu prea aveti la acest model.

Ca si incorporare – este un model independent, insa se poate lua jos capacul, si poate fi „incorporat” sub blat.

 

ALTE DETALII SI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL GASESTI SI AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *