Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

QWT21F472WEU un model foarte reusit

QWT21F472WEU un model foarte reusit
3.8 (76.67%) 6 votes

Sharp QWT21F472WEUMasina de spalat vase Sharp QWT21F472WEU desi nu este varful de gama precum modelul QWT21F472WEU este una din cele mai bune optiuni la alegerea unei masini de spalat vase independente. De ce zic acest lucru? Desi are o capacitate de incarcare mai mica de doar 12 seturi si eficienta energetica de A++ la pretul pe care il are foarte putine alte modele de la alti producatori ofera acelasi specificatii tehnice.

Eficienta energetica de A++ nu este una slaba, ci dinpotriva, pentru un model de clasa medie acesta ofera foarte multe, precum: numar mare de programe (din care trei cu autodetectare), extraoptiuni binevenite, consum mic, posibilitatea amplasarii lui sub blat, etc..

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Cele 8 programe de spalare la Sharp QW-T21F472W :

Prespalare : o prespalare de 15 minute cu temperatura apei de admisie, fiind foarte importanta, caci il puteti utiliza inainte de un program principal pentru o „inmuiere” sau imediat ce incarcati aparatul, dar nu vreti in aceasi zi sa spalati cu un program principal. Deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este infim.
Eco : programul dupa care primesc masinile de spalat clasa de eficienta energetica, in cazul nostru A++, caci spala la 50°C timp indelungat, insa foloseste doar 9 litri de apa, deci si consumul energetic este mic.
Quick : programul scurt de 30 de minute, cu spalare la 40°C, insa fara uscare
Express : un program care are o durata de 50 de minute, spala cu apa la 50°C, insa are o uscare slaba
Daily : spalare la 60°C timp de 90 de minute, pentru spalarile zilnice.
Auto delicat : programul cu autodetectarea murdariei, insa pentru obiecte delicate, caci temperatura apei va varia intre 30-50°C, iar timpul de spalare intre 64-92 de minute
Auto normal : probabil va fi cel mai folosit program, daca nu aveti oale foarte murdare, caci temperatura apei va fi intre 50-60°C, iar timpul de spalare intre 100-127 de minute
Auto intensiv : programul dedicat celor mai grele spalari, caci temperatura apei va fi intre 60-70°C iar timpul de spalare aproximativ intre doua si trei ore.

Ca si functii aditionale acest model se mandreste cu :
Inarcare la jumate – 3 moduri – : acest lucru se regaseste doar la producatorul sharp, caci se paote selecta atat ambele cosuri sau separat fiecare pentru acest mode de spalare!
Extra hygiene: la ultima faza de clatire se va utiliza apa la temperaturi foarte inalte pentru o igienizare mai buna. Atentie insa caci consumul energetic creste.
Extra uscare: daca doriti o uscare mai eficienta, insa si aceasta optiune va creste consumul energetic.
Programare intarziata : ceva deja normal la modele cu afisaj electronic.

Si cateva specificatii care nu sunt atat de importante, insa se regasesc la QWT21F472WEU : afisare timp ramas din spalare si blocare taste .

 

PUTETI GASI AICI SI ALTE OPINII SI CEL MAI MIC PRET

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *