Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Sharp QW-GC12F492WEU cu doar trei programe de spalare

Sharp QW-GC12F492WEU cu doar trei programe de spalare
3 (60%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Sharp QW-GC12F492WEU (modelul fiind conform Sharp fara litera G) este unul din cele mai simple modele al acestui producator, avand doar trei programe de spalare. Deci numaraul programelor este foarte mica, are afisaj digital pentru timpul ramas de spalare, are extra-optiunea de incarcare la jumate, care in doua programe scurteaza durata programului, insa consumul de apa este aceasi, iar in programul intensiv si consumul de apa va fi mai mic.
Desi este un model simplu, cu capacitate de 12 seturi, are o eficienta energetica destul de ridicata, de A++.


Cele trei programe de splaare la Sharp QW-GC12F492WEU:

Eco: programul pentru un consum cat mai eficient si mai mic, ideal pentru a spala incarcari cu rest normal de murdarie, recente. Va spala la temperatura de 50°C, consumand in total 12 litri de apa si 0.9 kwh de energie electrica. Durata programului este de 165 de minute. Daca este activat incarcarea la jumate, durata programului va scadea la 145 de minute, avand acelasi consum de apa, insa consumul energetic scade la 0.87 kWh.
Express 50: programul scurt, de 50 de minute, insa spalarea se efectueaza la temperatura de 65°C! Este recomandat chiar si pentru vase si oale, insa care nu au rest uscat de murdarie. Programul consuma 12.7 litri de apa si 1.35 kWh de energie electrica. Daca este activat incarcarea la jumate, programul va avea acelas consum de apa, insa durata va fi mai scurta cu 4 minute, iar consumul energetic scade la 1.22 kWh.
Intensiv: spalare la temperatura de 65°C, la o presiune mare a apei, pentru rest ridicat de murdarie, chiar si uscata. Programul are o durata de 117 minute, cu un consum de 17.2 litri de apa si 1.61 kwh de energie. Activand incarcare la jumate, durata programului scade la 96 de minute, consumul de apa la 12.2 litri , iar cel energetic la 1.4 kWh.

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

Sharp QW-GC12F492WEU ofera si:
Programare intarziata in intervalul a 1-19 ore, dar si Child Lock, care se activeaza apasand in timp de 3 secunde butoanele + si – in acelasi timp. Pe afisaj va aparea CL. Totodata pe afisaj este prezentati si timpul ramas de spalare, si faza in care este programul: Prespalare, Spalare, Clatire, Uscare.

Cu siguranta este un model foarte simplu, insa pentru multi atat chiar ajunge.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *