Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Sharp QW-GC13F472WEU sau mai bine zis QW-C13F472W

Sharp QW-GC13F472WEU sau mai bine zis QW-C13F472W
3.3 (66.67%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase QW-GC13F472WEU este un model independent, cu o latime de 60 de cm si capacitate de incarcare de 12 seturi, insa asa cum am specificat si in titlu, numele modelului conform producatorului este QW-C13F472W. Acest model are 4 programe de spalare, o eficienta energetica de A++, extra-optiunea de incarcare la jumate, dar si Child Lock sau afisare timp ramas. Asa cum suntem obisnuiti cu modelele Sharp, activand incarcare la jumate, nu intodeauna scade consumul de apa, ci durata programului.

 

 

Programele de spalare la QW-GC13F472WEU :

Quick 30: program cu o durata de doar 30 de minute, si spalare la 40°C, fara ciclu de uscare. Evident, este recomandat pentr cesti, pahare, si farfurii cu rest recent de murdarie in cantitate mica. Va consuma 12.4 litri de apa si 0.90 kwh de energie electrica.
Eco: programul de referinta a eficientei energetice, a++ in acest caz. Spalare la 50°C, insa are o durata totala de 165 de minute, si este ideal in cazul incarcarilor mixte, cu grad mediu de murdarie. Va consuma 12 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica. Activand incarcarea la jumate, va consuma 0.87 kWh, tot 12 litri de apa, iar timpul de spalare va scadea la 150 de minute.
Express 50: un program de 50 de minute, insa spalare la 65°C. Este ideal pentru rest normal de murdarie, insa cand nu evem nevoie de o uscare eficienta. Va consuma 12.7 litri de apa si 1.35 kWh de energie, iar cu incarcare la jumate activat, consumul energetic scade la 1.22 kWh si durata totala la 47 de minute.
Intensiv: spalarea intensiva, care consta din doua cicluri de spalari, unul la 45°C, urmat de altul la 65°C, si doua clatiri, una cu apa rece, iar una cu apa fierbinte. Este recomandat pentru incarcari cu grad ridicat de murdarie, chiar si murdarie uscata. Durata programului va fi de 117 minute, cu un consum de 17.2 litri de apa si 1.61 kwh de energie electrica. Cu incarcare la jumate activat, durata va fi de 100 de minute, consumul de apa de 12.2 litri, iar cel energetic de 1.4 kWh.

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

 

Ca si extra-optiuni QW-GC13F472WEU are incarcare la jumate, la care am vazut mai inainte, cum se modifica fiecare program de spalare, si mai ofera Child Lock, sau mai bine zis blocarea comenzilor ulterioare. De obicei acesta este cautat de cei care au copii mai mici, care vor sa butoneze tot.
Fiind un model independent, va afisa timpul ramas din spalare, si niste leduri vor arata in ce stadiu a programului este

7 Responses to Sharp QW-GC13F472WEU sau mai bine zis QW-C13F472W

 1. Banu Maria Cristina says:

  Buna ziua ,
  Am un cod de eroare F2 la acesta masina de spalat.
  Ma puteti ajuta cu un raspuns?
  Multuemsc,
  Cristina

 2. Grigorescu Liliana says:

  Unde se gasesc codurile de eroare pentru masina de spalat vase QW-GT32F452W.
  Am eroare F9, dar doresc sa cunosc toate codurile pentru viitor.

 3. Neducsin Cosmina says:

  Buna ziua ,am F5 pe afisajul masinii ,îmi puteti spune va rog ce înseamna?am ratacit ghidul masinii.multumesc

 4. Luminita says:

  Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu codurile de eroare, in mod surprinzator, nu le-am gasit in manual si nici pe net. Am masina doar de 2 saptamani si aseara avea codul F9. Multumesc

  • MSV says:

   Buna ziua,
   Din pacate F9 este eroarea cand este problema la: supapa deviator de flux. Aceasta aroare nu poate fi remediata de Dvs, trebuie contactat service-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *