Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Sharp QW-GT13F492WEU cu 6 programe si 4 extra optiuni

Sharp QW-GT13F492WEU cu 6 programe si 4 extra optiuni
4 (80%) 2 votes

sharp-qw-gt13f492weuMasina de spalat vase Sharp QW-GT13F492WEU este un model independent, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, si totusi o eficienta energetica ridicata de A++, care are 6 programe de spalare si 4 extra-optiuni foarte folositoare. Din pacate nu se gasesc prea multe informatii pe site-ul oficial al producatorului, ceea ce este un mare minus, caci pe site-urile care comercializeaza acest model informatiile sunt diferite.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL

 
Cele 6 programe de spalare la Sharp QW-GT13F492WEU alaturi de durata si temperatura de spalare:

Prespalare: Nelipsitul program de prespalare, mai ales ca avem o capacitate mare, de 12 seturi, care va spala o perioada scurta de tim, fara a incalzi apa, deci un consum energetic foarte mic.
Quick 30: un alt program scurt, de aceasta data, cu o durata de 30 de minute, si spalare la 40°C. Si la acest program lipseste ciclul de uscare.
Pahare: ideal pentru pahare si cristale sensibile la temperaturi inalte, caci se va spala la doar 40°C. Durata totala a programului este de 73 de minute, si contine ciclu de uscare.
Economic: desi are un consum de 12 litri de apa, consumul energetic fiind mic, a reusit sa obtina o clasa de eficienta energetica A++. Se va spala la 50°C, iar durata totala a programului este de 160 de minute.
Express: un program cu o durata de doar 50 de minute, insa deoarece spala la temperatura de 60°C, obtine rezultate foarte bune in foarte multe cazuri.
Intensiv: o spalare intensiva la 65°C, cu o surata totala de 113 minute, evident avand un consum mare de apa si de electricitate.

Ca si extra-optiuni, QW-GT13F492WEU dispune de:
Incarcare la jumate: foarte des folosit, caci nu mai trebuie sa asteptam ca masina sa fie plina, folosind aceasta optiune se va spala la aceasi temperaturi si timp, insa se va folosi mai putina apa, deci si consum energetic mai mic.
Tablete: daca folosim detergenti de acet tip, masina va optimiza spalarea pentru a obtine rezultate perfecte si cu aceste tablete.
Hygiene+: o clatire finala la temperatura inalta, pentru o igienizare marita, si totodata o uscare mai buna. Folosind aceasta optiune, consumul energetic creste.
Child Lock: blocarea tastelor, ca copii sa nu poata modifica sau opri programul de spalare.

Si deoarece are un mini afisaj, vom vedea intodeauna timpul ramas din spalare.

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

2 Responses to Sharp QW-GT13F492WEU cu 6 programe si 4 extra optiuni

  1. cosmjn says:

    Salut! Tocmai am achiziționat o astfel de măsură de spălat vase…chestia e ca nu reușesc să duc niciun program la capăt…la un moment dat îmi apare pe display F5 si toate ledurile pâlpâie…..îmi poate spu e ci Eva ce e acest cod de eroare F5?

  2. Bolasz says:

    Buna ziua ,
    as dori cartea tehnica a masinii acestea .
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *