Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Sharp QWC13F471WEU

Sharp QWC13F471WEU
3.7 (73.33%) 3 votes

sharp QWC13F471WEUMasina de spalat vase Sharp QWC13F471WEU este un model foarte simplu, cu un numar foarte mic de programe, 4 mai precis. Daca dorim o masina cu multe programe d espalare, multe functii aditionale si tehnologie de ultima generatie, Sharp are modele care corespund acestor preferinte, insa QWC13F471WEU stie 4 programe, functia de incarcare la jumate, blocare acces copii, programare intarziata, si cam atat.

 

Cele 4 programe de spalare:

Eco: programul ecologic de 165 de minute care spala timp de 165 de minute, folosind 12 litri de apa. Dupa acest program primes masinile de spalat vase eficienta energetica, ca si comparatie, un model din clasa A++ foloseste 9 litri de apa la programul eco.
Intensiv: programul pentru vase, oale si farfurii cu rest uscat de murdarie caci spala la temperaturi de pana la 65°C si are o durata de 117 minute.
Quick: un program scurt de 30 minute, care spala la 40°C, evident nu are ciclu de uscare
Express: un program pentru folosirea zilnica, de 50 de minute si care spala la 50°C.

 

Cam atat despre programele de spalare, mai putem aminti faptul ca are optiunea de incarcare la jumate, astfel nu mai trebuie sa asteptati ca aparatul sa fie plin, totodata cu aceasta optiune masina va consuma mai putina apa deci si consumul energetic scade. Deoarece este un model independent are si afisaj electronic, care va arata timpul ramas din spalare sau timpul pana la inceperea programului, daca am optat pentru o spalare ulterioara.
Daca vreti sa il instalati sub blatul de bucatarie, se poate face acst lucru destul de usor caci producatorul s-a gandit la aceasta optiune.
Daca vreti o masina de spalat vase simpla, fara high-tech (deci are mai putine senzori care sa se strice) atunci Sharp QWC13F471WEU poate fi o alegere buna.

 

VEZI AICI SI ALTE PARERI DESPRE ACEST MODEL

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *