Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Sharp QWD21I491XEU un model incorporabil ieftin

Sharp QWD21I491XEU un model incorporabil ieftin
3.5 (70%) 8 votes

Sharp QWD21I491XEU deschisPentru cei care nu vor ca masina de spalat vase sa fie foarte inteligent, ci doar sa aiba programele „must”, si sa aiba un pret decent, Sharp QWD21I491XEU poate fi o varianta buna, caci acesta poate fi cumparat sub 1500 de lei. Insa sa vedem principalele caracteristici tehnice ale acestui model: are o eficienta energetica de A+, este complet incorporabil, o capacitate de incarcare de 12 seturi, 5 programe de spalare si posibilitatea de spalare intarziata la 3 intervale de timp predefinite de 3/6/9 ore. Deci vorbim despre un model destul de simplu, care nu necesita multa butonare pentru a porni un program, si care din punc de vedere tehnologic este simplu- deci si putine senzori care ar putea sa se defecteze.

 

ALTE OPINII DE OBICEI GASITI SI AICI

Cele 5 programe de spalare la Sharp QWD21I491XEU:

Prespalare: este mini programul care nu incalzeste apa, si are o durata de doar 15 minute, ideal cand seara nu mai avem timp, sau nu vrem ca masina sa spele noaptea, pornim programul, si acesta va inlatura resturile mari de mancare, astfel nu se vor usca pe farfurii. Sau daca stim ca vasele sunt foarte murdare, inainte de programul Express putem sa folosim si acest program, pentru a ajuta urmatorul program sa aiba rezultatele asteptate.
Eco: programul cu o durata de 160 de minute, caci se spala la 50°C, folosind 12 litri de apa si 1Kwh de energie electrica. Ca si o comparatie cu o masina care are eficienta energetica de A+++, acesta consuma mai mult cu 3 litri de apa.
Intensiv: programul special pentru vase si oale foarte murdare, caci se spala la temperatura de 70°C, si nu este indicat pentru pahare si portelanuri sensibile.
Quick 30: un program scurt de 30 de minute, care spala la temperatura de 40°C, evident, acest program nu are ciclu de uscare.Sharp QWD21I491XEU
Express 50 : programul „Zilnic”, care spala la 60°C, timp de 50 de minute. Puteti folosi acest program imediat dupa ce masina a fost incarcata, si resturile inca nu s-au uscat.

Ca si Extra-optiune, Sharp QWD21I491XEU are posibilitate de a programa masina pentru o spalare ulterioara, si asta in cele trei intervale de 3-6-9 ore.
Daca vreti o masina de spalat vase Sharp incorporabila, multe optiuni nu prea avet, caci momentan sunt 4 modele pe piata, una identica cu acesta doar ca are latimea de 45 cm, si doua „inteligente” cu multe programe si extra-optiuni precum si cu autodetectare, insa acestia au un pret mult mai mare.

 

VEZI PRETUL MIC PENTRU ACEST MODEL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *