Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Sharp QWT13F491WEU de 12 seturi

Sharp QWT13F491WEU de 12 seturi
4.7 (93.33%) 6 votes

Sharp QWT13F491WEUMasina de spalat vase Sharp QWT13F491WEU este un model independent, cu o capcitate de incarcare de 12 seturi, si eficienta energetica A+, insa deoarece nu demult au intrat si pe piata din Romania pe acest segment de electrocasnice, nu prea gasiti detalii despre modele Sharp.

Daca vreti sa il cumparati, caci are un raport pret calitate super bun, incerc sa va detaliez mai mult ce stie acest model.

 

VEZI AICI CEL MAI MIC PRET LA ACEST MODEL

 

 

Sharp QWT13F491WEU are 6 programe de spalare:

Prespalare: prespalarea de doar 15 minute, care este deobicei des folosit, caci foloseste apa la temperatura de admisie, si nu necesita detergent.
Eco 50: programul arhicunoscut la fiecare masina de spalat vase, care dureaza deobicei mult, in cazul de fata 160 de minute, si consuma doar 12 litri de apa.
Intensiv 65: deobicei programele de spalare intensiv se efectueaza la 70°C, acesta spala la 65°C, timp de 113 minute. Programul care trebuie folosit pentru vase, oale cratite cu grad inalt de murdarie.
Quick 30 40: un program scurt de 30 de minute la 40°C. Ca orice program scurt de 30 de minute, nu are faza de uscare.
Express 50: programul care poate fi numit si zilnic, caci spala timp de 50 de minute, este ideal pentru a fi folosit imediat ce incarcati farfuriile dupa ce ati mancat. In ciclul de spalare foloseste apa la o temperatura de 60°C.
Delicat: pentru pahare, cristale si portelanuri sensibile la temperaturi inalte. Acesta va spala timp de 73 de minute la o temperatura de 73 de grade.

Si functii speciale pe care le are Sharp QWT13F491WEU:
Incarcare la jumate – foarte util, caci nu mai asteptati sa fie plin aparatul, programele vor spala la aceasi temperatura si vor avea aceasi timp de spalare, insa va folosi mai putina paa, deci si energie electrica!
Extra Hygiene: la ultima faza de clatire acest proces se va efectua cu apa la o temperatura mult mai inalta, pentru o igienizare mai buna. Evidet ca folosind aceasta optiune consumul de electricitate creste!
Tablete: daca folositi tablete multifunctionale ca detergent

Deoarece are un mini afisaj, puteti vedea timpul ramas din spalare, aveti posibilitatea pentru programare intarziata, insa aveti si posibilitatea de a bloca tastele.

Sharp QW T13F491WEU ofera destule functii aditionale importante, care se gasesc la foarte putine alte modele la alti producatori, si totodata avand un pret destul de mic, poate fi o alegere buna – poate ca un numar mai mare nu strica, insa si asa e bine!

 

MAI MULTE DETALII SI PARERI GASITI AICI

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *