Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Siemens SN536S01ME cu 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Siemens SN536S01ME este un model semi-incorporabil cu o capacitate de 13 seturi si 6 programe de spalare si o eficienta energeica buna de A++. Din cele 6 programe de spalare la 3 vor functiona si senzorii de incarcare, sau chiar si cea de turbiditate, astfel vom putea economisi apa, energie electrica si timp, daca avem mai putine articole in masina, sau murdarie in cantitate mai mica.

 

Citeste descreierea completa

Siemens SR64E006EU de 9 seturi cu 4 programe de spalare

Masina de spalat vase Siemens SR64E006EU este un model complet incorporabil simplu, adica un model tipic de entry level Bosch. Are doar 4 programe de spalare, si cam atat. Nu trebuie sa te complici cu alegerea programului ideal, sau cu programarea acestuia, ori adaugarea unei extra-otpiuni, caci ai doua butoane de stanga-dreapta pentru alegerea programului, tasta de pornire, si atat. Daca cineva e interesat de un model de calitate, insa sa fie foarte de baza, atunci poate fi Siemens SR64E006EU una din optiuni.

Citeste descreierea completa

Siemens SN636X01KE iQ300 de 13 seturi si 6 programe

Daca doresti o masina de spalat vase incapatoare, cu programe bune de spalare, care sa te si ajute sa economisesti, daca acesta nu este plin, insa vrei si o calitate superioara, Siemens SN636X01KE iQ300 poate fi o alegere buna pentru tine. Masinile de spalat vase Siemens sunt fabricate de mult de Bosch, si atat programele de spalare, cat si extra-optiunile, tehnica de spalare, tot este identic cu modele sub numele de Bosch. Cel despre care vorbim acum are o capacitate de 13 seturi, 6+1 programe de spalare, extra-optiuni multe, si folositoare, spalare cu senzori, eficienta energetica de A++ si multe altele.

Citeste descreierea completa

Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45

Chiar daca farte multi au auzit de Siemens, si stiu ca a fost pentru mult timp o marca buna, probabil nu stiu de faptul ca divizia de masini de spalat vase Siemens este total preluat de Bosch. Chiar daca acesta a lasat numele, tot cea ce este intr-o masina Siemens, este de fapt un Bosch cu alt nume. Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45 este la fel, vom vedea la el programele tipice Bosch, denumirile la tehnologii, extra-optiuni, tot 🙂

Siemens SR65M036EU iQ500 speedMatic45 este un model slim, cu o latime de 45 de cm, care ne ofera 5 programe de spalare, printre care il regasim si pe cel Automat, o eficienta energetica modesta de A+, si o calitate superioara.

 

Citeste descreierea completa

Siemens SN636X00KE de 13 seturi si 6 programe de spalare

Masina de spalat vase Siemens SN636X00KE este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si 6 programe de spalare, care ofera totodata si extra-optiuni folositoare. Chiar daca pentru multi masinile de spalat vase nu zic nimic, acestea fac parte din grupul Bosch, deci primesti cam aceasi masina ca la Bosch, numai sub un alt nume si la alt pret.

Chiar si butoanele cu numele programelor sunt identice (nic inu se neaga faptul ca apartine de Bosch), diferenta vizibila fiind marca Siemens care apare pe cosiri si pe usa.

Citeste descreierea completa

Siemens SN215I01AE de 12 seturi si 5 programe

Chiar daca in Romania se vand cel mai bine masinile de spalat vase Bosch si Electrolux, nu trebuie neglijate nici modelele Siemens, caci acestia deja fac parte din grupul Bosch, deci cam aceasi calitate sub alt nume.
Siemens SN215I01AE este un model independent cu o latime de 60 de cm si o cpaacitate de 12 seturi, oferind 5 programe de spalare, printre care regasim si cel Auto cu senzori. Avand o eficienta energetica de A++, si un pret rezonabil, merita o atentie sporita, daca dorim sa achizitionam un aparat de acest fel.

 

Citeste descreierea completa

Siemens SN615X00AE de 12 seturi

Masina de spalat vase Siemens SN615X00AE este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, si ofera 5 programe de spalare. Chiar daca numarul de programe este mica, printre ele regasim si programul cu senzori, deci poate fi folosit pentru orice situatie.
Este una din cele mai ieftine modele Siemens, asta datorita numarului mic de programe, precum si datorita eficientei energetice de A+, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de 11.6 litri de apa si 1.02 kwh de energie electrica.

Citeste descreierea completa

Incorporabilul SN 65E011EU de 13 seturi

Siemens SN 65E011EUMasina de spalat vase Siemens SN 65E011EU este un model complet incorporabil, cu capacitate mare de incarcare, respectiv 13 seturi, si o eficienta energetica de A+, avand un pret de obicei foarte bun, insa cei care doresc sa cumpere o MSV de la acest producator isi dau seama ca foarte putine date se ofera despre produsele Siemens. Pe scurt, SN 65E011EU are 5 programe de spalare, insa are si program Auto, posibilitate programare intarziata, extra-optiunea variospeed, si sa nu uit de Infolight.

Citeste descreierea completa