Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Incorporabilul SN 65E011EU de 13 seturi

Incorporabilul SN 65E011EU de 13 seturi
4.3 (86.67%) 3 votes

Siemens SN 65E011EUMasina de spalat vase Siemens SN 65E011EU este un model complet incorporabil, cu capacitate mare de incarcare, respectiv 13 seturi, si o eficienta energetica de A+, avand un pret de obicei foarte bun, insa cei care doresc sa cumpere o MSV de la acest producator isi dau seama ca foarte putine date se ofera despre produsele Siemens. Pe scurt, SN 65E011EU are 5 programe de spalare, insa are si program Auto, posibilitate programare intarziata, extra-optiunea variospeed, si sa nu uit de Infolight.

 

VEZI AICI SI ALTE DETALII TEHNICE DESPRE ACEST MODEL

 
Cum obisnuim la toate modelele prezentate aici, acum sa vedem programele de spalare la Siemens SN 65E011EU alaturi de durata acestora si consum :

Intensiv: programul dedicat vaselor si oalelor foarte murdare, si chiar cu murdarie uscata, caci in ciclul de spalare temeperatura apei este de 70°C. Timpul de lucru este de 125-135 minute, timp in care va folosi 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh de energie electrica.

Auto: timpul, temperatura dar si consumul va fi reglat automat de senzori, deci o spalare complet automatizata. Temperatura apei va fi intre 45-65°C, consumand intre 9 si 19 litri de apa si 1-1.6 kWh de energie electrica. si timpul de lucru va varia intre 95-160 de minute.

Eco: programul de spalare al carui consum determina eficienta energetica, A+ in cazul de fata(deci nu are un consum foarte mic) va spala la 50°C, timp de 210 minute, si va consuma 12 litri de apa si 1.2 kWh de energie electrica.

Scurt: programul de o jumatate de ora si spalare la 45°C, are un consum de 10 litri de apa si 0.8 kWh. Tipic programelor scurte, uscarea si la acest model este slaba.

Prespalare: nelipsitul program, care spala timp de 15 minute cu 4 litri de apa neincalziti. Ea va fi folosit dupa masa sau inante de a folosi un program de spalare, pentru a inmuia resturile de mancare.

Ca si extra-optiuni Siemens SN 65E011EU are:
Variospeed Plus, cu ajutorul caruia putem sa reducem timpul de spalare a programelor cu maxim 50%, obtinand acelasi rezultate. Acest lucru se realizeaza prin spalare la o temperatura si presiune mai mare. Evident consumul energetic va fi mai mare.
Programare intarziata: daca dorim ca programul sa inceapa mai tarziu, avem posibilitatea de a seta la cele 3 intervale de timpi predefiniti: 3-6-9 ore.

Si desi nu este o extra-optiune trebuie amintit si InfoLight, care este defapt un fascicul de lumina proiectat pe podea, care ne instiinteaza despre starea aparatului: daca spala, sau a terminat de spalat; un lucru foarte important la modelele complet incorporabile, caci fara acesta nu stim niciodata daca masina a terminat sau nu de spalat.

Si ca un minus, dar asta e valabil pentru toate modelele Siemens, nu numai in cazul de fat, este lipsa informatiilor oficiale legate de modele (programe, consumuri, etc).

 

VEZI AICI OFERTA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *