Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Siemens SN215I01AE de 12 seturi si 5 programe

Siemens SN215I01AE de 12 seturi si 5 programe
2.7 (53.33%) 6 vote[s]

Chiar daca in Romania se vand cel mai bine masinile de spalat vase Bosch si Electrolux, nu trebuie neglijate nici modelele Siemens, caci acestia deja fac parte din grupul Bosch, deci cam aceasi calitate sub alt nume.
Siemens SN215I01AE este un model independent cu o latime de 60 de cm si o cpaacitate de 12 seturi, oferind 5 programe de spalare, printre care regasim si cel Auto cu senzori. Avand o eficienta energetica de A++, si un pret rezonabil, merita o atentie sporita, daca dorim sa achizitionam un aparat de acest fel.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL

Cele 5 programe de spalare la Siemens SN215I01AE, alaturide durata, consum si temperaturile aferente:

  • Intensiv: spalarea intensiva, la o presiune ridicata si la temperatura de 70 °C in cilul de spalare, ideal in cazul incarcarilor cu rest ridicat de murdarie, chiar si uscata. Deoare are senzor de incarcare, va consuma intre 12 si 15 litri de apa, respectiv 1.4-1.45 kWh de electricitate, iar durata programului va fi intre 123 si 135 de minute.
  • Auto: programul ideal pnetru orice tip pde incarcare si nivel de murdarie, caci se detecteaza atat nivelul de murdarie cat si cantitatea incarcata, si se va regla temperatura de spalare intre 45 si 65°C. Durata programului va fi intre 95 si 160 de minute, si va avea un consum intre 9 si 19 litri de apa, respectiv 0.95-1.55 kWh de energie electrica.
  • Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, pentru rest normal de murdarie. Se va spala la temperatura de 50°C, insa durata totala va fi mare, de 210 minute, asta pentru a avea un consum de dar 9.5 litri de apa si 0.9 kWh de energie electrica. Cu aceste valori, Siemens SN215I01AE are o eficienta energetica de A++.
  • Scurt: un program de 60 de minute, insa cu spalare la 65°C ! Va reusi rezultate exceptionale, in cazul incarcarilor cu rest normal de murdarie. Va consuma 10 litri de apa, si deoarece spala la temperatura ridicata, are un consum de 1.3 kwh de energie electrica.
  • Rapid: un mini program de doar 30 de minute, si spalare la 45°C, fara ciclu de uscare.

Siemens SN215I01AE are si extra-optiunile:

Extra dry – cu ajutorul caruia obtinem rezultate mai bune la uscare, insa consumul energetic poate sa creasca.
VarioSpeedPlus: putem reduce durata programelor cu aproximativ 50%, asta deoarece se va spala la o temperatura si presiune ridicata. Rezultatele de spalare var fi la fel de bune, insa cele de uscare pot fi mai slabe.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Siemens SN215I01AE poate fi programat si in intervalul a 1-24 de ore, cand sa inceapa spalarea, poate fi legat la apa calda de maxim 60°C, are un nivel de zgomot de 48 de dB, si are si afisaj pentru timp ramas din program.
Totodata sa nu uitam nici faptul ca este produs de Bosch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *