Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Siemens SN536S01ME cu 6 programe de spalare

Siemens SN536S01ME cu 6 programe de spalare
4 (80%) 3 vote[s]

Masina de spalat vase Siemens SN536S01ME este un model semi-incorporabil cu o capacitate de 13 seturi si 6 programe de spalare si o eficienta energeica buna de A++. Din cele 6 programe de spalare la 3 vor functiona si senzorii de incarcare, sau chiar si cea de turbiditate, astfel vom putea economisi apa, energie electrica si timp, daca avem mai putine articole in masina, sau murdarie in cantitate mai mica.

 

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare la Siemens SN536S01ME , alaturi de durata acestora, temperatura de spalare, si valorile de consum :

Intensiv. Spalare dedicata pentru articole foarte murdare, chiar si cu murdarie uscata, caci in cilcul de spalare se va utiliza apa la temperatura de 70°C. Deoarece spala la o temperatura asa de mare, recomand ca articolele sensibile, precum cestile pictate sa nu fie spalate in acest program. La acest program se activeaza senzorul de incarcare, care poate reduce durata totala a programului de la 135 pana la 125 de minute, consumul de apa de la 14 la 11 litri, deci si consumul energetic poate sa scada de la 1.4 la 1.2 kWh, daca avem putine articole in aparat.
Auto. Programul complet automatizat, care detecteaza atat cantitatea articolelor cat si nivelul de murdarie de pe acestia. Siemens SN536S01ME va modifica temperatura apei intre 45-65 °C, durata programului intre 90 si 160 de minute, consumul de apa intre 5 si 16 litri, deci si cel energetic se misca intre valori foarte diferite, respectiv 0.85-1.35 kWh. Indiferent de nivelu de murdarie si cantitatea articolelor din aparat, selectezi programul, si el se ocupa de consum si temperatura de spalare.
Eco. Programul care spala la 50°C, pentru a avea un consum energetic cat mai scazut. Pentru a avea o eficienta energetica de A++, adica un consum energetic de 0.92 kWh, are nevoie 235 de minute de rulare.
Pahare. Programul regasit la alte marci si sub numele de delicat, adica spalare la o presiune si temperatura joasa, pentru articole mai sensibile, si care prezinta rest scazut de energie. SN536S01ME va spala la 40°C, va consuma intre 14 si 11 litri de apa si va avea un consum energetic intre 0.85 si 0.85 kWh. Valorile nu sunt fixe, deoarece se va activa senzorul de incarcare.
TurboSpeed. Programul de doar 20 de minute, si spalare la 60°C.
QuickWash. Un program cu o durata totala de 60 de minute, si spalare la 65°C. Consuma 10 litri de apa si are un consum energetic de 1.3 kWh.

 

Pe langa programele de spalare, care pot fi foarte usor selectate, caci fiecare program are buronul lui separat, avem si vateva asa numite extra-optiuni la Siemens SN536S01ME:

Pornire programabila. Setam cand perioada de timp dupa care sa porneasca programul de spalare selectat, asta in intervalul a 1-24 de ore.
VarioSpeed Plus. Adica putem reduce durata la programele de spalare cu aproximativ 50%, asta se obtine prin cresterea presiunii si a temperaturii apei, si reducerea duratei de uscare.
Extra Uscare. O clatire finala la o temperatura mai inalta, pentru a obtine o uscare mai eficienta.

 

ALTE DETALII SI REVIEW-URI POT SA APARA SI AICI

 

Siemens SN536S01ME este un model destul de reusit, insa deoarece tine tot de grupul Bosch, are un pret pe masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *