Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Siemens SN615X00AE de 12 seturi

Siemens SN615X00AE de 12 seturi
5 (100%) 1 vote[s]

Masina de spalat vase Siemens SN615X00AE este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 12 seturi, si ofera 5 programe de spalare. Chiar daca numarul de programe este mica, printre ele regasim si programul cu senzori, deci poate fi folosit pentru orice situatie.
Este una din cele mai ieftine modele Siemens, asta datorita numarului mic de programe, precum si datorita eficientei energetice de A+, ceea ce inseamna ca in programul Eco are un consum de 11.6 litri de apa si 1.02 kwh de energie electrica.

 

 

VEZI AICI PRETUL ACTUAL LA ACEST MODEL

 

Programele de spalare, alaturi de consum, durata si temperaturi de spalare la Siemens SN615X00AE :

Intensiv: este spalarea tipica intensiva, la temperatura de 70°C, si la o presiune ridicata. Recomandat pentru vase, oale, cratite cu multa murdarie, chiar si uscata, insa nerecomandat pentru articole sensibile precum pahare pictate, portelanuri. Va fi actin in acest program senzorul de incarcare, care detecteaza cantitatea vaselor, farfuriilor din aparat, astfel durata de spalare va varia intre 125-135 de minute, iar consumul de apa intre 12 si 15 litri. Consumul energetic este unul mare, de 1.45-1.5 kWh, insa consumul mare e ceva „normal” la acest tip de program.

Auto: acest program se bazeaza pe sensorul de incarcare si pe cea de turbiditate, care vor detecta cat de murdara este apa dar si cat de plin este masina. Astfel temperatura de spalare va fi intre 45 si 65°C, durata totala a programului intre 95-160 de minute, iar consumul intre 9 si 19 litri de apa, respectiv 1-16 kwh de energie. Acest program se poate folosi pentru orice fel de ocazie, caci masina va regla totul, in functie de cantitate de murdarie.

Eco: programul cel mai eficient din punct de vedere a consumului, daca avem rest normal de murdarie, in cantitate normala. Masina va spala la 50°C, pentru a obtine un consum energetic de 1.02 kwh , si 11.7 litri de apa. Cu aceste consumuri, Siemens SN615X00AE a obtinut o eficienta energetica de A+. Partea nasoala la programele eco, este durata lor, caci si in cazul de fata vorbim de 210 minute de functionare.

Scurt: un program de 60 de minute, insa spalare la 65°C, fiind ideal pentru incarcarile cu rest recent de murdarie. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh de energie electrica.

Prespalare: un mini program de 15 minute, care efectueaza o prespalare cu 4 litri de apa la temperatura de admisie. Personal cred ca este un program foarte important, caci il poti folosi seara, pentru a preveni uscarea murdarie, sau inainte de un program normal, pentru a-l ajuta. Deoarece nu incalzeste apa, consumul energetic este de doar 0.05 kWh.

La extra-optiuni putem vorbi doar de VarioSpeed, cu ajutorul caruia putem reduce semnificativ durata programelor, caci acesta va mari presiunea si temperatura apei in ciclul de spalare. totodata durata ciclurilor de uscara va fi redus.
Daca dorim programare intarziata, SN615X00AE are 3 intervale de timppi, de 3-6-9 ore.
Si chiar daca este un model complet incorporabil, are lumina proiectatea pe podea (nu mai retin cu o numeste Siemens), care ne informeaza despre starea aparatului (spala, sau a terminat de spalat).
Fiind produs tot de Bosch, masinile de spalat vase Siemens trebuie luate in considerare la o eventuala achizitie.

 

ALTE DETALII POTI GASI SI AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *