Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Siemens SN636X00KE de 13 seturi si 6 programe de spalare

Siemens SN636X00KE de 13 seturi si 6 programe de spalare
4.5 (90%) 2 vote[s]

Masina de spalat vase Siemens SN636X00KE este un model complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 13 seturi si 6 programe de spalare, care ofera totodata si extra-optiuni folositoare. Chiar daca pentru multi masinile de spalat vase nu zic nimic, acestea fac parte din grupul Bosch, deci primesti cam aceasi masina ca la Bosch, numai sub un alt nume si la alt pret.

Chiar si butoanele cu numele programelor sunt identice (nic inu se neaga faptul ca apartine de Bosch), diferenta vizibila fiind marca Siemens care apare pe cosiri si pe usa.

 

Programele de spalare alaturi de durata, consum si temperaturi la Siemens SN636X00KE :

  • Intensiv: programul cel mai eficient cand vine vorba de rest ridicat de murdarie, murdarie uscata, sau cu foarte multa grasime. Acesta va spala la temperatura clasica de 70°C, si deoarece are activ senzorul de incarcare, daca acesta detecteaza faptul ca n sunt multe articole in aparat, va reduce consumul de apa de la 14 pana la 11 litri, va reduce durata totala al programului de la 140 de minute, cu maxim 10 mnute, insa aceste doua pot insemna un consum intre 1.25-1.45 kWh.
  • Auto: incarci in aparat ce vrei si cat vrei, si te bazezi pe tehnologie 🙂 Este un program care va deecta cantitatea incarcata, dar si cantitatea de murdarie. SN636X00KE va regla temperatura apei dupa necesitati in intervalul a 45-65°C, durata intre 165 si 105 minute, si va avea un consum de apa intre 5 si 16 litri, deci cel energetic va fi de 0.9-1.35 kWh.
  • Eco: acest model fiind din clasa energetica de A++, avem un consum destul de mic de energie, mai precis este de 0.92 kWh. Se va spala la temepratura de 50°C, insa timp de 235 de minute, pentru a putea curata resturile de murdarie in cantitate normala.
  • Pahare: sau delicat, galss, fiind o spalare pentru articole sensibile la temperatri inalte, si care prezint rest minim de murdarie. Se spala la 40°C, si se va consuma intre 11 si 14 litri de apa, aceste valori depinzandu-se de cantitatea articolelor din aparat.
  • Turbospeed20: chiar ca este o spalare turbo, caci dureaza doar 20 de minute, si va spala la 60°C. Chiar daca spala cu 8 litri de apa si are un consum de 0.95 kwh de energie electrica, eu il recomanda doar in cazul in care nu doriti uscare, si aparatul e incarcat cam la o treime.
  • Scurt: in comparatie cu programul precedent este foarte lung, insa de fapt tine doar 60 de minute. Acesta va spala la 65°C, si are si ciclu de uscare, deci daca consumul de 1.3 kwh nu e problema, atunci face fata la aproape orice fel de murdarie.

Programel de spalare la Siemens SN636X00KE sunt cele regasite si la modelele Bosch, insa inca nu am regasit fratele geaman de la bosch al acestuia.

Fiind un model cu o capacitate mare, are tava spentru tacamuri.

Chiar daca il folosim doar o data sau de doua ori pe luna, este important faptul ca are Machine Care, adica programul care e doar pentru curatarea interiorului aparatului.

Ca si extra-optiuni, SN636X00KE are:
VarioSpeedPlus: adica reducerea duratei totale al unor programe, abtinand aceasi rezultate de spalare. Rezultatele de uscare insa vor fi mai slabe.
Extra Uscare: o uscare in plus ar veni, insa e o uscare mai eficienta. Se va mari temepratura apei in ultimul ciclu de clatire, deci uscare mai buna, dar si consum energetic mai mare.

Fiind un model foarte reusit, are si programare intarziata in interalul a 1-24 de ore, afisaj mic pentru timp ramas de lucru, insa deoarece e model complet-incorporabil este mult mai importanta prezenta InfoLight – care desi e doar o lumina proiectata pe podea cand aparatul „lucreaza”, este extrem de folositor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *