Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Siemens SN636X01KE iQ300 de 13 seturi si 6 programe

Siemens SN636X01KE iQ300 de 13 seturi si 6 programe
4.1 (82.22%) 9 vote[s]

Daca doresti o masina de spalat vase incapatoare, cu programe bune de spalare, care sa te si ajute sa economisesti, daca acesta nu este plin, insa vrei si o calitate superioara, Siemens SN636X01KE iQ300 poate fi o alegere buna pentru tine. Masinile de spalat vase Siemens sunt fabricate de mult de Bosch, si atat programele de spalare, cat si extra-optiunile, tehnica de spalare, tot este identic cu modele sub numele de Bosch. Cel despre care vorbim acum are o capacitate de 13 seturi, 6+1 programe de spalare, extra-optiuni multe, si folositoare, spalare cu senzori, eficienta energetica de A++ si multe altele.

 

ALTE DETALII TEHNICE POT SA APARA SI AICI

 

Programele de spalare la minunatul Siemens SN636X01KE iQ300 :

Intensiv. Cand ai articole foarte murdare, chiar si cu murdarie uscata, si care rezista la temperaturi inalte, acesta este programul ideal. Va spala la 70°C si va fi activ senzorul de incarcare care detecteaza cantitatea articolelor, si regleaza durata totala a programului intre 125 si 135 de minute, consumul de apa intre 12 si 15 litri, deci si consum energetic variabil intre 1.4-1.45 kWh.
Auto. Program care se bazeaza pe senzorii de incarcare si cea de turbiditate, si va regla temperatura apei in ciclul de spalare, numarul de prespalari si clatiri. Temperatura in ciclul de spalare va fi intre 45 si 65°C, durata totala a programului intre 95 si 160 de minute, timp in care consumul va varia intre 9 si 19 litri de apa si 0.95 si 1.55 kWh de energie electrica. Acest program este ideal pentru orice fel de incarcare, indiferent de cantitatea de murdarie.
Eco. Programul care spala bine incarcarile cu rest normal de murdarie, si chiar daca ruleaza un timp indelungat, consumul energetic va fi foarte mic. Siemens SN636X01KE iQ300 spala la 50°C, si consuma 0.92 kWh si 9.5 litri de apa in cele 210 minute de rulare. Cu aceste valori a obtinut clasa de eficienta energetica A++.
Pahare. Programul delicat, care spala la 40°C si timp de doar 85-90 de minute, pentru a ocroti articolele sensibile, care prezinta rest scazut de energie. Va consuma intre 11 si 14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh, asta depinzand de nivelul de incarcare.
Rapid. Un program de 60 de minute si spalare la 65°C, fiind ideal pentru rest recent de murdarie, si pentru o incarcare de aproximativ 8 seturi. Deoarece spala la o temperatura ridicata, rezultatele de spalare, dar si cele de uscare sunt excelente pentru un program asa de scurt.
Prespalare. Prespalare cu 4 litri de apa la temepratura de admisie, care ne ajuta seara, daca nu mai rulam prorgam normal de spalare, sau daca vrem o inmuiere a resturilor de mancare. Deoarece nu incalzeste apa, consumul lui energetic este minim.

 

ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL POT APAREA SI AICI

 

Nu este program de spalare a vaselor, insa trebuie amintit si faptul ca Siemens SN636X01KE are si program de Autocuratare, sau MachineCare. Acesta este special conceput pentru a curata interiorul masinii, cu detergent special pentru acest scop, si trebuie rulat cu masina goala.

 

In unele situatii extra-optiunile de la Siemens SN636X01KE ne ajuta sa :

Obtinem rezultate si mai bune de uscare. Extra-uscare va mari temperatura apei in ultimul ciclu de clatire, astfel se obtine o uscare mai buna.
Sa scurtam durata programelor considerabil. Putem reduce durata anumitor prorame cu maxim 60%, folosind VarioSpeedPlus. Acesta mareste temperatura si presiunea apei in ciclul de spalare, si scurteaza durata uscarii. Rezultatele de spalare vor fi identice, insa cele de uscae pot fi mai slabe.
Daca avem un artcilo foarte murdar, acesta poate fi spalat alaturi de celelate articole, iar rezultatele vor fi excelente de fiecare daa. Zona Intensiva din cosul inferior este o zona speciala in care se va spala la persiune foarte mare si cu mai multe jeturi de apa, pentru a curata foaret bune articolele foarte murdare aflate in aceasta zona, fara ca celelalte articole sa fie „deteriorate” de presiunea mare.

Siemens SN636X01KE este minunat din multe puncte de vedere, insa si pretul lui este destul de mare, pentru multi posibili cumparatori. Totusi mai adaug faptul ca are InfoLight, poate fi legat la apa fierbinte, are pornire programabila in intervalul a 1-24 de ore, are tava pentru tacamuri, inchidere mecanizata, si multe altele.

Pe site-ul oficial Siemens acest model era trecut cu un pret de vanzare de 900 de Euro.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AL ACESTUI MODEL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *