Masina de spalat vase

Ajutorul de nepretuit din bucatarie

Siemens SR64E006EU de 9 seturi cu 4 programe de spalare

Siemens SR64E006EU de 9 seturi cu 4 programe de spalare
3.3 (65%) 4 vote[s]

Masina de spalat vase Siemens SR64E006EU este un model complet incorporabil simplu, adica un model tipic de entry level Bosch. Are doar 4 programe de spalare, si cam atat. Nu trebuie sa te complici cu alegerea programului ideal, sau cu programarea acestuia, ori adaugarea unei extra-otpiuni, caci ai doua butoane de stanga-dreapta pentru alegerea programului, tasta de pornire, si atat. Daca cineva e interesat de un model de calitate, insa sa fie foarte de baza, atunci poate fi Siemens SR64E006EU una din optiuni.

 

ALTE DETALII DESPRE ACEST MODEL POTI GASI SI AICI

 

Cele patru programe de spalare la Siemens SR64E006EU alaturi de temperaturile de spalare, consum si durata:

Intensiv. Pentru incarcarile cu articole foarte murdare, chiar si murdarie uscata. Cred ca Bosch are cele mai eficiente programe intensive, si deoarece si marca Siemens e demult al celor de la Bosch, si in acest caz vom avea o spalare foarte eficienta. E spalare tipica la 70°C si o presiune ridicata, cu o durata totala de 135 de minute, si care va consuma 14 litri de apa si va avea un cosnum energetic de 1.3 kWh. Cu acest program nu e recomandat sa spalati si cani pictate, si articole sensibile la temperaturi inalte.
Normal. Desi e denumit normal, si e recomandat pentru rest noemal de murdarie, sau mai bine zis pentru spalarile zilnice, acesta este doar un pic mai „bland” ca programul intensiv. Va spala la o temperatura destul de ridicata, de 65°C, are o durata totala de 130 de minute, si va consuma undeva la 13 litri de apa, si va avea un consum energetic de 1.2 kWh. La alte marci mai slabe, acest tip de spalare, care spala cu aceste valori este denumit intensiv… Deci cu siguranta va reusi Siemens SR64E006EU sa faca fata incarcarilor zilnice.
Eco. Este cel mai eficient din punct de vedere a consumului energetic, si va spala un timp lung, la o temperatura joasa. Durata totala a programului va fi de trei ore, in ciclul de spalare va incalzi apa la doar 50°C, asta pentru a atinge un consum energetic de doar 0.88 kWh. Deoarece are o capacitate de 9 litri, cu acest consum a obtinut doar eficienta energetica de A+.
Scurt. Cand esti presat de timp, probabil o sa folosesti acest program, caci are o durata totala de doar 29 de minute. Va spala la 45°C, si este recomandat doar pentru rest minim de murdarie, rest recent, si pentru o incarcare de maxim 6 seturi. Asa cum suntem obisnuiti cu aceste tipuri de programe, si in cazul de fata uscarea este slaba.

Daca ati sperat la mai mult de la Siemens SR64E006EU, ei atunci o sa fiti dezamagiti, caci doar atat este de zis despre el. Si din pacate este destul de scump, tipic Siemens, sau Bosch mai bine zis.

 

VERIFICA PRETUL ACTUAL AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *